31 januari: Ladies Night in De Kuip!

De succesvolle Ladies Night van het seizoen 2012-2013 krijgt dit jaar een vervolg. De Ladies Night van dit jaar vindt plaats rondom de thuiswedstrijd tegen Vitesse op vrijdag 31 januari.

Vrouwen worden deze avond extra in het zonnetje gezet. In het stadion worden ze hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje en een give away. In de Business Lounge kunnen vrouwen hun nagels laten doen, een unieke foto als aandenken laten maken, zelf een bonbon laten samenstellen en nog veel meer.

Nodig dus uw vrouw, vriendin, dochter, zus of vrouwelijke relatie uit voor Feyenoord – Vitesse, want zij staan tijdens Ladies Night in het middelpunt.

Na afloop van de wedstrijd maken we er met alle vrouwen en natuurlijk ook de mannen nog een extra leuke avond van. Er is namelijk een speciale (Ladies Night) Afterparty in De Kuip Eten en Drinken (eerste etage van het Maasgebouw). Alle zakelijke relaties zijn van harte welkom op de Afterparty, ook de relaties die normaliter geen toegang tot het Maasgebouw hebben. Uw zakelijke wedstrijdkaart is uw toegangsbewijs voor De Kuip Eten en Drinken.

Bekijk hieronder de speciale commercial voor Ladies Night:
 Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×