Informatie aanvragen
Feyenoord 1

13:00 uur LIVE: Loting Europa League, Feyenoord in pot 3

Feyenoord kijkt vandaag (vrijdag) uit naar de loting voor de groepsfase van de Europa League. Vanaf 13:00 uur worden in het Zwitserse Nyon 48 clubs verdeeld over twaalf groepen. In dit bericht lees je meer informatie over de loting en hoe je deze live kunt volgen.

Live-uitzending Feyenoord Youtube-kanaal
Feyenoord start om 13:00 uur een live-uitzending op het eigen YouTube-kanaal. Daarin worden de laatste actualiteiten rondom en de uitkomst van de loting besproken en wordt live geschakeld met 1908 voor de eerste reacties van Feyenoord-spelers. Mis niets van de loting en schakel in!

Feyenoord in pot 3
Evenals voorgaande jaren vindt de loting plaats op basis van een potindeling. Feyenoord is ingedeeld in pot 3 en gaat een groep vormen met een club uit pot 1, pot 2 en pot 4. De definitieve potindeling met alle clubs en mogelijke tegenstanders vind je hier.

Speelschema
Het speelschema van de groepsfase van de Europa League bestaat uit zes wedstrijden. Het hoofdtoernooi begint nog deze maand, op donderdag 22 oktober. De overige speeldata zijn 29 oktober, 5 november, 26 november, 3 december en 10 december (allen donderdagen). Feyenoords speelschema wordt een aantal uur na de loting bekend.