FBC Kerstdiner - Agenda - Nieuws - Agenda - Nieuws evenement

FBC Kerstdiner

Datum:
Tijd: 18:30 - 00:00
Locatie: Hulstkampgebouw, Maaskade 119, Rotterdam

Sluit 2018 af in stijl! De Feyenoord Business Club nodigt u van harte uit om op maandag 17 december 2018 aanwezig te zijn bij het FBC Kerstdiner in het fraaie Hulstkampgebouw te Rotterdam. Geniet van een uitstekend diner en een sfeervolle naborrel in deze monumentale locatie aan de oevers van de Maas.

Het maximaal aantal deelnemers is bereikt. Wanneer u zich aanmeldt komt u op de reservelijst te staan en nemen wij zo spoedig mogelijk contact op bij het vrijkomen van een plaats.

De locatie, gelegen op het Noordereiland, schikt zich uitstekend voor een luxueus kerstdiner en passende naborrel. Het FBC Kerstdiner is daarom de perfecte gelegenheid om met elkaar terug te kijken op het afgelopen jaar.

Programma:
18:30 uur: Aperitief in de Wintertuin
19:30 uur: Diner in de Branderij & Stokerij
21:00 uur: Walking dessert & naborrel in de Wintertuin
00:00 uur: Einde

Valet Parking en Thuisbrengservice
Het Hulstkampgebouw vindt u aan de Maaskade 119, 3071 NK te Rotterdam. Er zijn voldoende gratis parkeervoorzieningen voor de deur aanwezig. U kunt tevens gebruik maken van valet parking (kosten voor eigen rekening: € 20,- per auto en direct te voldoen). Hier kunt u ter plekke voor kiezen.

Daarnaast attenderen wij u graag op de thuisbrengservice. Middels deze service wordt u aan het eind van de avond in uw eigen auto thuisgebracht. De totale kosten zijn afhankelijk van de locatie van uw eindbestemming (klik hier voor prijzen). Wilt u van deze service gebruikmaken? Geef dit dan aan bij uw aanmelding.

Aanmelden
Aanmelden is mogelijk tot maandag 10 december 2018 (12:00 uur) via onderstaand formulier, de FBC Portal of de FBC App. Ieder bedrijf dat lid is van de Feyenoord Business Club heeft de mogelijkheid om twee personen aan te melden. Aan dit evenement zijn geen kosten verbonden. Maar wacht niet te lang, want vol is vol.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×