FBC Golf Trophy 2018 - Agenda - Nieuws - Agenda - Nieuws evenement

FBC Golf Trophy 2018

Datum:
Tijd: 11:00 - 21:00
Locatie: Golfbaan Bentwoud

De FBC Golf Trophy kent dit jaar een jubileumeditie. Op maandag 3 september 2018 wordt het sfeervolle, exclusieve en prestigieuze golftoernooi van de Feyenoord Business Club voor de tiende keer georganiseerd. Wij nodigen u van harte uit om mee te doen aan de FBC Golf Trophy, die ook dit jaar plaatsvindt op Golfbaan Bentwoud in Benthuizen.

Wedstrijd, masterclass of clinic
Naast een 36-holes golfbaan zijn er ruim opgezette oefenfaciliteiten. Voor de geoefende golfers organiseren wij een wedstrijd over achttien holes. De beginners kunnen deelnemen aan een clinic onder leiding van golfprofessionals. Tevens organiseren wij een masterclass voor relaties die vaker aan een clinic hebben deelgenomen of een GVB hebben, maar nog weinig baanervaring hebben. Deze masterclass is een mix van uitleg door een golfprofessional, oefenen en het doorlopen van een negen-holes golfbaan.

Programma
11:00 uur Ontvangst Golfbaan Bentwoud
11:30 uur Lunchbuffet
12:30 uur Welkomstwoord
13:00 uur Start wedstrijd met gunshotstart
13:30 uur Aanvang clinic en masterclass
17:30 uur Borrel
19:30 uur Dinerbuffet
21:00 uur Prijsuitreiking

Sponsorpakketten
Het is mogelijk om de FBC Golf Trophy 2018 te sponsoren. Als sub- of holesponsor geniet u van diverse exclusieve voordelen tijdens het evenement. Zo krijgen subsponsoren onder meer de mogelijkheid om met drie extra personen mee te doen aan de wedstrijd of clinic en producten te presenteren, demonstreren of te ‘samplen’. Holesponsoren hebben onder meer recht op naam- en logovermelding op een beachflag bij één teebox. Lees hier meer over de sponsormogelijkheden.

Aanmelden
Aanmelden kan tot en met vrijdag 10 augustus via onderstaand formulier. Ieder bedrijf dat lid is van de Feyenoord Business Club mag één persoon aanmelden voor de wedstrijd, masterclass of clinic. Wilt u nu al zeker zijn van deelname? Wordt dan sub- of holesponsor en neem zelfs één tot drie extra golfers mee.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×