FBC Seizoensafsluiting - Agenda - Nieuws - Agenda - Nieuws evenement

FBC Seizoensafsluiting

Datum:
Tijd: 16:30 - 20:30
Locatie: De Vereeniging (De Kuip)

En weer was het feest in De Kuip! Nu Feyenoord AZ heeft verslagen in de TOTO KNVB Bekerfinale is de gouden ‘dennenappel’ in ons bezit. Aanvoerder Karim El Ahmadi ontving de trofee uit handen van clubheld John de Wolf, de robuuste verdediger die zelf drie keer de bekerfinale wist te winnen met Feyenoord.

Om nog eens stil te staan bij de bekerwinst van het eerste elftal organiseert de Feyenoord Business Club donderdag 24 mei 2018 een feestelijke seizoensafsluiting in De Vereeniging in De Kuip met John de Wolf als speciale gast. Komt u het feestje meevieren in De Kuip?

Clubheld
De Wolf zal tijdens het evenement samen met interviewer Menno Tamming terugblikken op zijn imposante carrière en het afgelopen seizoen, waarin de winst van de bekerfinale breed wordt uitgemeten. Ook wordt er vast vooruitgekeken naar het seizoen 2018-2019.

Fotomoment
Uiteraard heeft u op deze dag de mogelijkheid om met de TOTO KNVB beker op de foto te gaan, waarna we het seizoen afsluiten met een heerlijke en muzikaal omlijste barbecue.

Programma
16:30 – 17:00
 Inloop
17:00 – 18:00 Presentatie John de Wolf
18:00 – 20:30 BBQ
20:30 - einde

Aanmelden
Ieder bedrijf dat aangesloten is bij de Feyenoord Business Club mag twee personen aanmelden voor deze feestelijke afsluiting van het seizoen. Deelname is kosteloos. Aanmelden kan tot en met vrijdag 18 mei 2018 via onderstaande button of de FBC-app.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×