FBC Business Borrel  - Agenda - Nieuws - Agenda - Nieuws evenement

FBC Business Borrel

Datum:
Tijd: 17:00 - 19:30
Locatie: Business Lounge (tweede verdieping Maasgebouw)

Wie binnenkomt op de werkkamer van Allard Castelein, ziet geen dure kunst of grote bronzen beelden. De meest prominente plek is ingeruimd voor een ingelijst Feyenoord-shirt. Het is dan ook een publiek geheim dat Castelein van kinds af aan Feyenoord-supporter is.

Op 9 september 1970 zat Allard als 12-jarige jongen in De Kuip toen Feyenoord met een 1-0 overwinning op Estudiantes als eerste Nederlandse club de Wereldbeker won. Niet vreemd dat de historische band tussen het Havenbedrijf en de club de laatste jaren nog eens extra aangehaald is.

Maar wie is de man achter deze grote Feyenoord-fan die sinds vier jaar de CEO is van het Havenbedrijf Rotterdam? Wat betekent het om de dagelijkse leiding te geven aan de energietransitie van een van ’s werelds grootste petrochemische bolwerken, die innovatie en digitalisering gebruikt om de haven bereikbaar te houden.

Op 19 februari is Allard te gast bij de Feyenoord Business Club om zich ‘live’ te laten interviewen over de uitdagingen waar Rotterdam voor staat.  

Programma maandag 19 februari 2018
17:00 uur  Ontvangst in de Business Lounge (2e verdieping Maasgebouw)
18:00 uur  Presentatie Allard Castelein
19:00 uur  Aanvang borrel
19:30 uur  Optioneel diner in Brasserie De Kuip*
*Drie gangen diner (inclusief drank) voor €40,- per persoon.

Aanmelden
U kunt zich tot maandag 12 februari 2018 aanmelden voor de FBC Business Borrel. Elk bedrijf dat is aangesloten bij de Feyenoord Business Club kan twee personen aanmelden via onderstaand aanmeldformulier.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×