FBC Kerstdiner  - Agenda - Nieuws - Agenda - Nieuws evenement

FBC Kerstdiner

Datum:
Tijd: 18:30 - 00:00
Locatie: Hulstkamp Gebouw, Maaskade 119, Rotterdam

Luidt u samen met de Feyenoord Business Club 2018 culinair in? Mis het traditionele FBC Kerstdiner op maandag 18 december 2017 niet.

Het populaire FBC Kerstdiner vindt dit jaar plaats op een unieke locatie! Op maandag 18 december a.s. maakt de Feyenoord Business Club exclusief gebruik van het Hulstkamp Gebouw; de trotste blikvanger op het Noordereiland!

Het Hulstkamp Gebouw is één van de gebouwen in onze moderne stad die de tand des tijds heeft doorstaan en staat vandaag de dag bekend als veelzijdige en authentieke evenementenlocatie, gelegen aan de oevers van de Maas. De ideale en sfeervolle setting om met andere FBC-leden kennis te maken en/of bij te praten tijdens een voortreffelijk diner.

Programma

18:30 uur

Aperitief in de Wintertuin

19:30 uur

Diner in de Stokerij

22:00 uur

Naborrel

00:00 uur

Einde

Valet Parking en Thuisbreng Service
Het Hulstkamp Gebouw vindt u aan de Maaskade 119, 3071 NK te Rotterdam. Er zijn voldoende gratis parkeervoorzieningen voor de deur aanwezig. U kunt tevens gebruik maken van valet parking (kosten voor eigen rekening: € 20,- per auto en direct te voldoen). Dit hoeft u niet aan ons door te geven; hier kunt u ter plekke voor kiezen. Daarnaast attenderen wij u graag op de thuisbrengservice. Middels deze service wordt u aan het eind van avond in uw eigen auto thuisgebracht. De totale kosten zijn afhankelijk van de locatie van uw eindbestemming (klik hier voor prijzen). Indien u van deze service gebruik wilt maken, dan kunt u dit aangeven bij uw aanmelding.

Aanmelden reservelijst
U kunt zich nog uitsluitend aanmelden voor de reservelijst van het FBC Kerstdiner. Wij nemen persoonlijk contact met u op zodra er een plek vrij komt.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×