FBC Gentlemen’s Night - Agenda - Nieuws - Agenda - Nieuws evenement

FBC Gentlemen’s Night

Datum:
Tijd: 17:30 - 21:00
Locatie: Nhow Rotterdam, The Loft

Op maandag 13 november aanstaande organiseert de Feyenoord Business Club, in samenwerking met Oger Rotterdam, een unieke ‘Gentlemen’s Night’. Een avond in het teken van de stijlvolle en hippe man. The Loft van Hotel Nhow Rotterdam zorgt, met zijn uitzicht over de Maas, voor een bijzondere setting. Laat uw zintuigen prikkelen door de vele verhalen, belevenissen en proeverijen.

Ook voor de culinaire invulling is gezorgd. Wij serveren een mooi vijf-gangen walking dinner. Uiteraard vertelt Sander Lusink, Brand Director bij Oger, u graag bij over de do’s en don’ts op zakelijk modegebied en geeft hij u een inkijkje in de marketingstrategie achter het kleden van de Feyenoordselectie. Bent u de best geklede man van de avond? Dan biedt Oger u een maatpak aan! Ondanks dat het thema van de avond een Gentlemen’s Night is, zijn de dames op deze avond uiteraard bijzonder welkom. 

Programma 13 november 2017
17:30 uur   Ontvangst in The Loft, Nhow Rotterdam, Wilhelminakade 137
18:30 uur   Aanvang plenaire presentatie Oger
19:00 uur   Vijf-gangen walking dinner
21:00 uur   Einde

Aanmelden
U kunt zich tot woensdag 8 november 2017 (12:00 uur) aanmelden voor de Gentlemen’s Night. Elk bedrijf dat is aangesloten bij de Feyenoord Business Club kan twee personen aanmelden via onderstaand formulier, de FBC App of de FBC Portal. De eerste aanmelding is gratis, voor een eventuele tweede aanmelding brengen wij een prijs van €75,- in rekening.
 
Parkeren
Graag raden wij u aan om te parkeren in Q-Park De Rotterdam. Het adres van de parkeergarage is Wilhelminakade 300, 3072 AR Rotterdam.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×