FBC Golf Trophy 2017 - Agenda - Nieuws - Agenda - Nieuws evenement

FBC Golf Trophy 2017

Datum:
Tijd: 11:00 - 21:00
Locatie: Golfbaan Bentwoud

Op maandag 4 september 2017 organiseert de Feyenoord Business Club de 9e editie van de FBC Golf Trophy. Het golftoernooi exclusief voor leden van de Feyenoord Business Club vindt dit jaar plaats op Golfbaan Bentwoud.

Wedstrijd, clinic of Masterclass
Naast een 36-holes golfbaan zijn er ruim opgezette oefenfaciliteiten. Voor de geoefende golfers organiseren wij een wedstrijd over 18 holes. De beginners kunnen deelnemen aan een clinic onder leiding van golfprofessionals. Tevens organiseren wij een Masterclass voor relaties die vaker aan een clinic hebben deelgenomen of een GVB hebben, maar nog weinig baanervaring hebben. Deze Masterclass is een mix van een uitleg door een golf pro, oefenen en het doorlopen van een 9 holes par 3 / 4 baan.

Programma
11:00 uur   Ontvangst Golfbaan Bentwoud
11:30 uur   Lunchbuffet
12:30 uur   Welkomstwoord
13:00 uur   Start wedstrijd met gunshotstart
13:30 uur   Aanvang clinic en Masterclass
17.30 uur   Borrel
19.30 uur   Dinerbuffet
21.00 uur   Prijsuitreiking

Aanmelden
Elk bedrijf dat lid is van de Feyenoord Business Club mag één persoon aanmelden voor de wedstrijd, clinic of Masterclass. Momenteel is het maximaal aantal deelnemers aan de wedstrijd, clinic en Masterclass bereikt. U kunt zich aanmelden voor de reservelijst. Indien er een plek beschikbaar komt, nemen wij contact met u op. Ervaring leert dat door afzeggingen de leden op de wachtlijst een reële kans maken op deelname.

Wilt u nu al zeker zijn van deelname? Wordt dan hole- of subsponsor van de FBC Golf Trophy en kom zelfs met respectievelijk 2 of 4 personen naar dit unieke FBC evenement.

Sponsorpakketten
U kunt ervoor kiezen om sponsor te worden van de FBC Golf Trophy. Wij bieden u twee sponsorpakketten aan: Subsponsor voor € 3.000,- of holesponsor voor € 500,-. Klik hier voor meer informatie over deze pakketten.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×