FBC Business Borrel - Agenda - Nieuws - Agenda - Nieuws evenement

FBC Business Borrel

Datum:
Tijd: 17:00 - 19:30
Locatie: Maasgebouw

De Feyenoord Business Club organiseert 2 tot 3 keer per jaar een Business Borrel voor haar leden, waarbij er een presentatie wordt gegeven door een persoon uit het bedrijfsleven, de voetballerij of de politiek. Zo zijn onder andere Giovanni van Bronckhorst, Wouter Bos en David Gianotten (architect bij OMA) langs geweest in De Kuip.

U weet inmiddels dat de FBC verbindt, amuseert, maar ook inspireert. In dat laatste kader presenteren wij u, tijdens deze FBC Business Borrel op maandag 10 oktober, een presentatie van het wereldwijd bekende bedrijf Linkedin. Caspar van Houtert - Social Selling Strategist Linkedin en Jack Hanratty - Regional Sales Leader Benelux Linkedin, zoomen in op het veranderende speelveld van sales, door toedoen van de digitale transformatie. “Kopers zijn beter geïnformeerd dan ooit te voren en betrekken verkopende partijen zo laat mogelijk in het aankoopproces. Hierdoor werken conventionele salesmethodes steeds minder goed. Organisaties en hun sales professionals moeten mee transformeren, maar hoe?”. Aldus Van Houtert.

De FBC Business Borrel wordt traditioneel altijd aangevangen met een borrel en afgesloten met een diner (optioneel). Dit driegangen diner vindt in Brasserie De Kuip plaats en de kosten hiervoor bedragen € 35,- excl. btw.

Afmelden
Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Bent u aangemeld maar wilt u zich afmelden voor de FBC Business Borrel, dan is dat mogelijk tot maandag 10 oktober 09:00 uur via fbc@feyenoord.nl.

Programma
17.00 uur             Inloop
18.00 uur             Presentatie
19.00 uur             Borrel
19.30 uur             Diner (optioneel)

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×