FBC Netwerkontbijt - Agenda - Nieuws - Agenda - Nieuws evenement

FBC Netwerkontbijt

Datum:
Tijd: 08:00 - 10:00
Prijs: € 25,- excl. BTW
Locatie: De Kuip

De FBC organiseert iedere eerste dinsdag van de maand een interessant netwerkevenement voor haar leden. Vanwege de FBC Golf Trophy zal het eerste FBC Netwerkontbijt van het seizoen verplaats worden naar de tweede dinsdag van de maand september. Daarom bent u op 13 september 2016 vanaf 8.00 uur van harte welkom in De Kuip om gezamenlijk te ontbijten.

Na het ontbijt beginnen we met een interactieve en inspirerende sessie met de eerste en enige Nederlandse basketbalkampioen van de NBA, Rotterdammer Francisco Elson. Hierbij vertelt Francisco Elson kort over zijn carrière, de NBA en de koppeling tussen topsport en het bedrijfsleven en krijgen alle FBC-leden de mogelijkheid om hem hierover vragen te stellen.

Na de sessie met Francisco Elson vinden drie verschillende netwerkrondes plaats in de Boardroom. Een uitgelezen kans om uw netwerk te vergroten! U kunt zich tot 9 september aanmelden via onderstaand formulier. Elk bedrijf dat aangesloten is bij de Feyenoord Business Club kan één persoon aanmelden voor het FBC Netwerkontbijt.

Programma:

08.00 uur Ontvangst
08.30 uur Plenaire sessie
09.15 uur Netwerkrondes
10.00 uur Einde FBC Netwerkontbijt
Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×