FBC Golf Trophy 2016 - Agenda - Nieuws - Agenda - Nieuws evenement

FBC Golf Trophy 2016

Datum:
Tijd: 11:00 - 21:00
Locatie: Golfbaan Delfland

Op maandag 5 september organiseert de Feyenoord Business Club het jaarlijks terugkerende evenement, de FBC Golf Trophy. Het golftoernooi exclusief voor leden van de Feyenoord Business Club vindt dit jaar plaats op Golfbaan Delfland.

Voor deelnemers met een golfvaardigheidsbewijs of een EGA-handicap is er een wedstrijd over 18 holes. Voor minder geoefende en beginnende golfers is er een clinic, een gevarieerd introductieprogramma onder begeleiding van golfprofessionals. De FBC Golf Trophy is hét evenement om nieuwe contacten op te doen en om bestaande contacten te onderhouden.

Programma

11.00 uur   Ontvangst
11.30 uur   Lunchbuffet
12.30 uur   Welkomstwoord
13.00 uur   Start wedstrijd met gunshotstart
13.30 uur   Aanvang clinic
17.30 uur   Borrel
19.30 uur   Dinerbuffet
21.00 uur   Prijsuitreiking

Aanmelden

Elk bedrijf dat lid is van de Feyenoord Business Club één persoon aanmelden voor de wedstrijd of de clinic. Wilt u, wanneer u uzelf aanmeld voor de wedstrijd, ook uw handicap vermelden. 

Routebeschrijving

Tijdens de aanleg van de verlengde A4 is de aanrijroute naar Golfbaan Delfland enkele keren aangepast. De meeste navigatiesystemen zijn hierop nog niet aangepast. Volgt u daarom de volgende routebeschrijving.

Sponsor worden van de FBC Golf Trophy?

Dit jaar hebben wij een nieuwe hoofdsponsor, BAM neemt het stokje over van Manutan. U kunt zelf ook sponsor worden van de FBC Golf Trophy. Als sponsor van het Golf Trophy genereert u niet alleen exposure voor uw bedrijf bij de deelnemende FBC-leden, maar mag u ook, afhankelijk van het sponsorpakket, één tot drie extra personen inschrijven voor dit evenement. De verschillende sponsorpakketten vindt u hier.

 

Let op: de wedstrijd en clinic zijn inmiddels vol. U kunt zich voor de wedstrijd en clinic nog steeds aanmelden, maar u wordt dan op de reservelijst geplaatst. Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 10 augustus via onderstaand formulier.‚Äč

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×