FBC Business Borrel met David Gianotten (OMA) - Agenda - Nieuws - Agenda - Nieuws evenement

FBC Business Borrel met David Gianotten (OMA)

Datum:
Tijd: 17:00 - 19:30
Prijs: Reserveren diner is optioneel, € 35,- excl. btw. Dit is inclusief drankjes.
Locatie: De Kuip

Op de foto met de door Feyenoord gewonnen KNVB beker en weten wat de plannen zijn hoe het nieuwe stadion en haar nieuwe omgeving er uit gaan zien? Kom dan op maandag 30 mei naar de presentatie van David Gianotten, Managing Partner en Architect van architectenbureau OMA die te gast is bij de derde Business Borrel van dit seizoen.

OMA is het architectenbureau van Rem Koolhaas, met veel internationale allure. In Nederland is OMA vooral bekend van het gebouw De Rotterdam. David zal een presentatie geven waarin hij kort vertelt wat OMA voor projecten heeft gedaan binnen en buiten de Nedelandse landsgrenzen. Maar uiteraard zal hij zich concentreren op de plannen rondom het nieuwe stadion en de vernieuwde omgeving.

Zowel voor als na het interview met Gianotten is er volop gelegenheid om te netwerken met de andere FBC-leden én om op de foto te gaan met de door Feyenoord gewonnen KNVB beker! Daarnaast is het mogelijk om rond 19.30 uur aan te schuiven voor een 3-gangendiner in Brasserie De Kuip. De kosten voor het diner inclusief drankjes bedragen € 35,- exclusief btw.

Wilt u verzekerd zijn van een plaatsje bij de Business Borrel met deze prominente gast? Meld u dan voor 26 mei aan via onderstaand formulier. Elk bedrijf dat lid is van de Feyenoord Business Club kan twee personen aanmelden voor de Business Borrel.

Programma:
17.00 uur             Inloop
18.00 uur             Presentatie David Gianotten
19.00 uur             Borrel
19.30 uur             Diner (optioneel)

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×