FBC Netwerklunch - Agenda - Nieuws - Agenda - Nieuws evenement

FBC Netwerklunch

Datum:
Tijd: 12:00 - 14:00
Prijs: € 25,- excl. btw
Locatie: restaurant De Kuip Eten en Drinken

Om de netwerkmogelijkheden binnen de Feyenoord Business Club te vergroten, bieden we onze FBC-leden elke maand de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen. Dit doen we op de eerste dinsdag van de maand via een ontbijt, lunch of borrel.

De eerste FBC Netwerklunch van het seizoen vindt eenmalig plaats op de tweede dinsdag van de maand, in verband met de Business Borrel met Giovanni van Bronckhorst op maandag 5 oktober. Op dinsdag 13 oktober verwelkomen we u graag in Brasserie De Kuip op de eerste etage van het Maasgebouw. Tijdens deze sessie kunt u ook voor het eerst op de FBC-zeepkist gaan staan, hét middel om uw bedrijf in korte tijd te promoten aan de andere aanwezigen.

Elk bedrijf kan één persoon per FBC Netwerklunch inschrijven. De kosten voor de lunch inclusief drankjes bedragen €  25,- exclusief btw. Inschrijven kan via onderstaand formulier.

Programma:

12.00 uur Ontvangst
12.30 uur Aanvang lunch
13.00 uur Pauze, gezamenlijk drankje aan de bar
13.15 uur Vervolg lunch
14.00 uur Einde lunch

(Bent u als FBC-lid niet ingelogd, klik dan op onderstaande gouden knop om in te loggen. U kunt zich hierna inschrijven voor dit evenement.)

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×