FBC Golf Trophy 2015 - Agenda - Nieuws - Agenda - Nieuws evenement

FBC Golf Trophy 2015

Datum:
Tijd: 11:00 - 21:30
Locatie: Prise d’Eau: Gilzerbaan 400, Tilburg

Een traditie die niet meer weg te denken valt bij de Feyenoord Business Club is de FBC Golf Trophy. Het golftoernooi exclusief voor leden van de Feyenoord Business Club vindt plaats op maandag 7 september op Golfclub Prise d’Eau in Tilburg. Naast een 27-holes golfbaan beschikt Prise d’Eau over ruim opgezette oefenfaciliteiten.

Voor deelnemers met een golfvaardigheidsbewijs of een EGA-handicap is er een wedstrijd over 18 holes. Voor minder geoefende en beginnende golfers is er een clinic, een gevarieerd introductieprogramma onder begeleiding van golfprofessionals. De FBC Golf Trophy is hét evenement om nieuwe contacten op te doen en om bestaande contacten te onderhouden.

Programma

11.00 uur   Ontvangst
11.30 uur   Lunchbuffet
12.30 uur   Welkomstwoord
13.00 uur   Start wedstrijd met gunshotstart
13.30 uur   Aanvang clinic
17.30 uur   Borrel
19.30 uur   Dinerbuffet
21.00 uur   Prijsuitreiking

Aanmelden

Elk bedrijf dat lid is van de Feyenoord Business Club één persoon aanmelden voor de wedstrijd of de clinic. Wilt u, wanneer u uzelf aanmeld voor de wedstrijd, ook uw handicap vermelden. Let op: er is plaats voor maximaal 160 deelnemers aan de wedstrijd en 40 aan de clinic vol=vol. Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 18 augustus via onderstaand formulier, tenzij het maximaal aantal deelnemers eerder bereikt is.

Sponsor worden van de FBC Golf Trophy?

Nadat Opel de afgelopen drie jaar hoofdsponsor is geweest, neemt Manutan, met ingang van dit seizoen Partner van Feyenoord, het hoofdsponsorschap van de FBC Golf Trophy over.

U kunt zelf ook sponsor worden van de FBC Golf Trophy. Als sponsor van het Golf Trophy genereert u niet alleen exposure voor uw bedrijf bij de deelnemende FBC-leden, maar mag u ook, afhankelijk van het sponsorpakket, één tot drie extra personen inschrijven voor dit evenement. De verschillende sponsorpakketten vindt u hier.   

Het aantal inschrijvingen heeft zijn maximum bereikt, wel is het nog mogelijk u in te schrijven voor de clinic. Dit kan via fbc@feyenoord.nl.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×