FBC Netwerkontbijt december

Datum:
Tijd: 08:00 - 10:00
Prijs: € 25,00
Locatie: De Kuip

Bij het FBC Netwerkontbijt doen we het net even anders dan bij de FBC Netwerklunch. We hebben vier ontbijtsessies gedurende het seizoen, elk met een eigen “Business to Business” gerelateerd thema. Elke sessie start met een ontbijt, gevolgd door een interactieve workshop van een half uur en maar liefst drie verschillende netwerkrondes. Rotterdams rendement noemen we dat. Op dinsdag 2 december staat het (tweede) netwerkontbijt in het teken van “Merkbeleving”.

Ellen Leenhouts, partner bij strategisch adviesbureau Business Openers, laat u ervaren hoe uw bedrijf een sterk(er) merk kan worden. Ervaar wat de kracht van een merk is en wat u of uw bedrijf ermee kan. En ontdek hoe een merk tot leven kan komen zonder groot marketingbudget. Een interactieve en uitdagende sessie waar u meteen wat mee kunt in de praktijk. De kracht van de drie begeleide netwerkrondes schuilt hem in het feit dat u alleen  visitekaartjes uitwisselt als u beiden van mening bent dat de kans op zaken doen groot is.

We ontvangen u voor deze sessie graag in de perszaal in De Kuip. Na de interactieve workshop verplaatsen we naar de nieuwe Fanshop voor de netwerkrondes.

Programma
8.00 – 8.30     Inloop en ontbijt
8.30 - 9.00      Interactieve workshop
9.00 - 9.30      Drie rondes begeleid netwerken
9.30 – 10.00   Laatste kopje koffie en napraten met zinvolle contacten

De kosten voor het FBC Netwerkontbijt inclusief drankjes en de workshop bedragen € 25,- excl. BTW per persoon. Inschrijven kan via onderstaand formulier. (Bent u als FBC-lid niet ingelogd, klik dan op onderstaande gouden knop om in te loggen. U kunt zich hierna inschrijven voor dit evenement.)

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×