FBC Netwerkontbijt

Datum:
Tijd: 08:00 - 10:00
Prijs: € 25,-
Locatie: De Kuip

Bij het FBC Netwerkontbijt doen we het net even anders dan bij de FBC Netwerklunch. We hebben vier ontbijtsessies gedurende het seizoen, elk met een eigen “Business to Business” gerelateerd thema. Elke sessie start met een ontbijt, gevolgd door een interactieve workshop van een half uur en maar liefst drie verschillende netwerkrondes. Rotterdams rendement noemen we dat.

De ontbijtsessies vinden plaats op bijzondere en relevante plekken in De Kuip. Zo is bijvoorbeeld de sessie “Merkbeleving” in één van de nieuwe Feyenoord Fanshops.

De kracht van de drie begeleide netwerkrondes schuilt hem in het feit dat u alleen  visitekaartjes uitwisselt als u beiden van mening bent dat de kans op zaken doen groot is.

7 oktober 2014         Sessie 1   “Zinvol netwerken”

2 december 2014     Sessie 2   “Merkbeleving”

3 februari 2015         Sessie 3   “Elevatorpitch”

7 april 2015               Sessie 4   “Bedrijfsanalyse”

Het eerste FBC Netwerkontbijt vindt plaats op dinsdag 7 oktober aanstaande. We ontvangen u voor deze eerste sessie graag in de perszaal in De Kuip. Na de interactieve workshop verplaatsen we naar één van de bijzondere plekken in De Kuip voor de netwerkrondes.

Programma
8.00 – 8.30     Inloop en ontbijt
8.30 - 9.00      Interactieve workshop
9.00- 9.30       Drie rondes begeleid netwerken
9.30 – 10.00    Laatste kopje koffie en napraten met zinvolle contacten

De kosten voor het FBC Netwerkontbijt inclusief drankjes en de workshop bedragen € 25,- excl. BTW per persoon. Inschrijven kan via onderstaand formulier. (Bent u als FBC-lid niet ingelogd, klik dan op onderstaande gouden knop om in te loggen. U kunt zich hierna inschrijven voor dit evenement.)

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×