Monster Jam 2018

Monster Jam 2018

Monster Jam 2018

Monster Jam® brult op zaterdag 30 juni 2018 in De Kuip in Rotterdam! Met de beste line-up die alles brengt wat de fans willen zien…meer trucks, meer races, meer freestyle, meer donuts, meer wheelies, meer actie! Monster Jam brengt wereldwijd high-power entertainment voor de hele familie, gecombineerd met ultieme off-road motorsport.

De Monster Jam® Pit Party, voorafgaand aan de show, geeft fans de unieke kans om de Monster Jam trucks van dichtbij te bekijken, de bestuurders te ontmoeten, handtekeningen te verzamelen, foto’s te maken en nog veel meer!

Premium Business Unit
U heeft tijdens dit evenement de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van uw eigen Business Unit. Toegang tot de Monster Jam Pit Party is hierbij inbegrepen.

Programma
11:00 uur – 13:00 uur Pit Party
13:30 uur Stadion open
15:00 uur Start programma
17:00 uur Einde

Bent u aanwezig?
Graag horen wij uiterlijk 11 maart 2018 of u wel of niet van uw Business Unit gebruik wenst te maken, door onderstaand formulier in te vullen. Wij houden ons het recht voor om uw Business Unit na 11 maart 2018 voor verhuur beschikbaar te stellen.

Informatie
Op www.MonsterJam.nl vindt u tevens meer informatie over dit evenement in De Kuip. Bij vragen kunt u een e-mail sturen naar arrangementen@dekuip.nl.

Don't fill in this field:
Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×