Monster Jam 2018

Monster Jam 2018

Monster Jam 2018

Monster Jam® brult op zaterdag 30 juni 2018 in De Kuip in Rotterdam! Met de beste line-up die alles brengt wat de fans willen zien…meer trucks, meer races, meer freestyle, meer donuts, meer wheelies, meer actie! Monster Jam brengt wereldwijd high-power entertainment voor de hele familie, gecombineerd met ultieme off-road motorsport.

De Monster Jam® Pit Party, voorafgaand aan de show, geeft fans de unieke kans om de Monster Jam trucks van dichtbij te bekijken, de bestuurders te ontmoeten, handtekeningen te verzamelen, foto’s te maken en nog veel meer!

Premium Business Seats
U heeft tijdens Monster Jam® de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van uw reguliere aantal Business Seats. Toegang tot de Monster Jam Pit Party is hierbij inbegrepen.

Cateringarrangement
U kunt tevens een cateringarrangement (drank en Amerikaans lunchbuffet) reserveren, waarbij u de gehele dag uitstekend verzorgd wordt in de sfeervolle Business Lounge van het Maasgebouw. De kosten voor alleen een hospitality arrangement (catering) zijn € 50,00 excl. btw voor een volwassene en € 29,50 excl. btw voor een kind.

Programma
11:00 uur – 13:00 uur Pit Party
13:30 uur Stadion open
15:00 uur Start programma
17:00 uur Einde

Bent u aanwezig?
Graag horen wij uiterlijk 11 maart 2018 of u van de Business Seats Premium gebruik wenst te maken. Graag vragen wij u onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt van ons vervolgens vervangende kaarten. Wij houden ons het recht voor om de Business Seats na 11 maart 2018 voor verhuur beschikbaar te stellen.

Informatie
Op www.MonsterJam.nl vindt u tevens meer informatie over dit evenement in De Kuip. Bij vragen kunt u een e-mail sturen naar arrangementen@dekuip.nl.

Voorwaarden

  • U bent niet verzekerd van uw eigen Business Seat. De Business Seats worden verdeeld door Monster Jam.

  • U ontvangt vervangende parkeerkaarten voor dit evenement. Indien u extra Business Seats gaat gebruiken, kunt u losse parkeerkaarten à € 15,- inclusief BTW reserveren.

  • De kosten voor het reserveren van een extra Business Seat bedragen € 65,- per stuk inclusief BTW.

  • Extra Business Seats en parkeerkaarten kunnen niet worden gegarandeerd en zijn op basis van beschikbaarheid. U wordt hier tijdig over geïnformeerd.

  • Indien u in onderstaand formulier aangeeft van extra Business Seats.

  • Nadat u in onderstaand formulier akkoord bent gegaan met de voorwaarden, kunt u uw eventuele reservering voor extra Business Seats, parkeerkaarten en cateringarrangementen niet meer kosteloos annuleren.

Aftermovie
Bekijk hieronder de aftermovie van Monster Jam Rotterdam 2016:

Don't fill in this field:
Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×