Monster Jam 2018 Business Seats

Monster Jam 2018 Business Seats

Monster Jam 2018 Business Seats

Monster Jam® brult op zaterdag 30 juni 2018 in De Kuip in Rotterdam! Met de beste line-up die alles brengt wat de fans willen zien…meer trucks, meer races, meer freestyle, meer donuts, meer wheelies, meer actie! Monster Jam brengt wereldwijd high-power entertainment voor de hele familie, gecombineerd met ultieme off-road motorsport.

De Monster Jam® Pit Party, voorafgaand aan de show, geeft fans de unieke kans om de Monster Jam trucks van dichtbij te bekijken, de bestuurders te ontmoeten, handtekeningen te verzamelen, foto’s te maken en nog veel meer!

Business Seats
Wij kunnen ons goed voorstellen dat u dit evenement graag met relaties en/of familie wilt bijwonen. Wij bieden u daarom de mogelijkheid tijdens Monster Jam gebruik te maken van de Business Seats. De kosten hiervoor bedragen € 65,- p.p. (incl. 6% BTW) voor de gehele dag, inclusief toegang tot de Monster Jam Pit Party. In het Maasgebouw en het stadion kunt u terecht voor drank- en fooditems. Betaling is alleen mogelijk met munten.

Cateringarrangement
U kunt tevens Business Seats inclusief een cateringarrangement (drank en Amerikaans lunchbuffet) reserveren, waarbij u de gehele dag uitstekend verzorgd wordt in de sfeervolle Business Lounge van het Maasgebouw. De kosten hiervoor bedragen € 115,- (excl. BTW) voor volwassenen en € 94,50 (excl. BTW) voor kinderen t/m 12 jaar. Bij afname van drie stoelen ontvangt u één parkeerkaart.

Programma
11:00 uur – 13:00 uur Pit Party
13:30 uur Stadion open
15:00 uur Start programma
17:00 uur Einde

Bent u aanwezig?
Graag horen wij uiterlijk 11 maart 2018 of u van de Business Seats gebruik wenst te maken, door onderstaand formulier in te vullen.

Informatie
Op www.MonsterJam.nl vindt u tevens meer informatie over dit evenement in De Kuip. Bij vragen kunt u een e-mail sturen naar arrangementen@dekuip.nl.

Voorwaarden

  • Stoelreservering is niet mogelijk, de Business Seats worden verdeeld door Monster Jam.

  • Het aantal Business Seats en parkeerkaarten zijn op basis van beschikbaarheid. U wordt hier tijdig over geïnformeerd.

  • Indien u in onderstaand formulier aangeeft van de Business Seats gebruik te maken, sturen wij u van het verschuldigde bedrag een factuur.

  • Nadat u in onderstaand formulier akkoord bent gegaan met de voorwaarden, kunt u uw reservering niet meer kosteloos annuleren.

  • De kosten voor het reserveren van de Business Seats bedragen € 65,- inclusief BTW. Toegang tot de Monster Jam Pit Party is hierbij inbegrepen.

Aftermovie
Bekijk hieronder de aftermovie van Monster Jam Rotterdam 2016:

Don't fill in this field:
Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×