Informatie aanvragen Inlog FBC

Premium Business Units

Monster Jam® brult op zaterdag 6 juli 2019 in De Kuip in Rotterdam! Met de beste line-up die alles brengt wat de fans willen zien…meer trucks, meer races, meer freestyle, meer donuts, meer wheelies, meer actie! Monster Jam brengt wereldwijd high-power entertainment voor de hele familie, gecombineerd met ultieme off-road motorsport. De Monster Jam® Pit Party, voorafgaand aan de show, geeft fans de unieke kans om de Monster Jam® trucks van dichtbij te bekijken, de bestuurders te ontmoeten, handtekeningen te verzamelen, foto’s te maken en nog veel meer!

Premium Business Unit
U heeft tijdens dit evenement de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van uw eigen Business Unit. Toegang tot de Monster Jam® Pit Party is hierbij inbegrepen. U ontvangt 19 toegangskaarten en 7 parkeerkaarten. De Business Unit is toegankelijk van 10:00 tot 19:00 uur.

10:00 uur – 13:30 uur 
Pit Party

13:00 uur  Stadion open
15:00 uur  Start programma
17:00 uur  Einde

Bent u aanwezig?
Graag horen wij uiterlijk 22 maart 2019 via onderstaand formulier of u wel óf niet gebruik wilt maken van uw Business Unit. Wij behouden ons het recht voor om uw Business Unit na 22 maart 2019 voor verhuur beschikbaar te stellen.

Informatie
Op Monster Jam vindt u meer informatie over dit evenement in De Kuip. Bij vragen kunt u een e-mail sturen naar arrangementen@dekuip.nl.


b