Informatie aanvragen Inlog FBC

Premium Business Seats

Monster Jam® brult op zaterdag 6 juli 2019 in De Kuip in Rotterdam! Met de beste line-up die alles brengt wat de fans willen zien…meer trucks, meer races, meer freestyle, meer donuts, meer wheelies, meer actie! Monster Jam brengt wereldwijd high-power entertainment voor de hele familie, gecombineerd met ultieme off-road motorsport. De Monster Jam® Pit Party, voorafgaand aan de show, geeft fans de unieke kans om de Monster Jam® trucks van dichtbij te bekijken, de bestuurders te ontmoeten, handtekeningen te verzamelen, foto’s te maken en nog veel meer!

Premium Business Seats
U heeft tijdens Monster Jam® de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van uw regulier aantal Business Seats en parkeerkaarten. Toegang tot de Monster Jam® Pit Party is hierbij inbegrepen. 

Cateringarrangement
U kunt tevens een cateringarrangement, bestaande uit een ontvangst met muffins en cupcakes, Amerikaans lunchbuffet, borrel en onbeperkte dranken uit ons Hollands receptieassortiment, reserveren waarbij u de gehele dag uitstekend verzorgd wordt in de sfeervolle Business Lounge van het Maasgebouw. De kosten zijn €50,- excl. BTW voor een volwassene en €29,50 excl. BTW voor een kind t/m 12 jaar.

Programma
10:00 uur – 13:30 uur 
Pit Party
13:00 uur  Stadion open
15:00 uur  Start programma
17:00 uur  Einde

Bent u aanwezig?

Graag horen wij uiterlijk 22 maart 2019 via onderstaand formulier of u van uw Premium Business Seats gebruik wenst te maken. Wij behouden ons het recht voor om uw Business Seats na 22 maart 2019 voor verhuur beschikbaar te stellen.

Informatie
Op Monster Jam vindt u meer informatie over dit evenement in De Kuip. Bij vragen kunt u een e-mail sturen naar arrangementen@dekuip.nl.

b