Informatie aanvragen Inlog FBC

Business Seats

Monster Jam® brult op zaterdag 6 juli 2019 in De Kuip in Rotterdam! Met de beste line-up die alles brengt wat de fans willen zien…meer trucks, meer races, meer freestyle, meer donuts, meer wheelies, meer actie! Monster Jam brengt wereldwijd high-power entertainment voor de hele familie, gecombineerd met ultieme off-road motorsport. De Monster Jam® Pit Party, voorafgaand aan de show, geeft fans de unieke kans om de Monster Jam® trucks van dichtbij te bekijken, de bestuurders te ontmoeten, handtekeningen te verzamelen, foto’s te maken en nog veel meer!

Business Seats
Wij kunnen ons goed voorstellen dat u dit evenement graag met relaties en/of familie wilt bijwonen. Wij bieden u daarom de mogelijkheid tijdens Monster Jam® gebruik te maken van de Business Seats. De kosten hiervoor bedragen €71,50- p.p. (incl. 9% BTW) voor de gehele dag, inclusief toegang tot de Monster Jam® Pit Party. In het Maasgebouw en het stadion kunt u terecht voor drank- en fooditems. Betaling is alleen mogelijk met munten.

Cateringarrangement
U kunt tevens een cateringarrangement, bestaande uit een ontvangst met muffins en cupcakes, Amerikaans lunchbuffet, borrel en onbeperkte dranken uit ons Hollands receptieassortiment, reserveren waarbij u de gehele dag uitstekend verzorgd wordt in de sfeervolle Business Lounge van het Maasgebouw. De kosten zijn €50,- excl. BTW voor een volwassene en €29,50 excl. BTW voor een kind t/m 12 jaar. Bij afname van drie cateringarrangementen ontvangt u één parkeerkaart.

Programma
10:00 uur – 13:30 uur 
Pit Party
13:00 uur  Stadion open
15:00 uur  Start programma
17:00 uur  Einde

Bent u aanwezig?
Graag horen wij uiterlijk 22 maart 2019 via onderstaand formulier of u gebruik wenst te maken van de Business Seats.

Informatie
Op Monster Jam vindt u meer informatie over dit evenement in De Kuip. Bij vragen kunt u een e-mail sturen naar arrangementen@dekuip.nl.

b