Maas Seats Monster Jam 2017

Maas Seats Monster Jam 2017

Maas Seats Monster Jam 2017

Na het succes van vorig jaar met meer dan 30.000 bezoekers brult Monster Jam® zaterdag 8 juli 2017 opnieuw in De Kuip in Rotterdam! Met de beste line-up die alles brengt wat de fans willen zien…meer trucks, meer races, meer freestyle, meer donuts, meer wheelies, meer actie! Al meer dan 25 jaar brengt Monster Jam wereldwijd high-power entertainment voor de hele familie, gecombineerd met ultieme off-road motorsport.

De Monster Jam® Pit Party, voorafgaand aan de show, geeft fans de unieke kans om de Monster Jam trucks van dichtbij te bekijken, de bestuurders te ontmoeten, handtekeningen te verzamelen, foto’s te maken en nog veel meer! De show vangt om 15:00 uur aan en eindigt om 17:00 uur. De Monster Jam Pit Party opent de deuren om 11:30 uur en duurt tot 13:00 uur.

Bent u aanwezig?
Als Maas Seat houder van Feyenoord heeft u van ons een e-mail gekregen dat u tijdens Monster Jam de mogelijkheid heeft om gebruik te maken van de Business Seats. Het aantal Business Seats waar u gebruik van kunt maken, is onder voorbehoud van beschikbaarheid. De kosten bedragen € 65,- p.p. (inclusief BTW) voor de gehele dag, inclusief toegang tot de Monster Jam Pit Party. U kunt in het formulier onderaan de pagina aangeven of u hierin geïnteresseerd bent. Vul dit formulier uiterlijk 10 maart 2017 in. Hierna is het alleen nog mogelijk om kaarten te bestellen via de ticketshop van Monster Jam.

Extra mogelijkheden
U kunt ook een cateringarrangement afnemen waarbij u de gehele dag uitstekend wordt verzorgd in de sfeervolle Business Lounge van het Maasgebouw. Over de invulling van het cateringarrangement wordt u later door ons geïnformeerd.

Voorwaarden

  • Stoelreservering is niet mogelijk, de Business Seats worden verdeeld door Monster Jam.

  • Het aantal Business Seats en parkeerkaarten zijn op basis van beschikbaarheid. U wordt hier tijdig over geïnformeerd.

  • Indien u dit wenst, kunt u losse parkeerkaarten à € 15,- inclusief BTW reserveren.

  • Indien u in onderstaand formulier aangeeft van de Business Seats gebruik te maken, sturen wij u van het verschuldigde bedrag een factuur.

  • Nadat u in onderstaand formulier akkoord bent gegaan met de voorwaarden, kunt u uw reservering niet meer kosteloos annuleren.

  • De kosten voor het reserveren van de Business Seats bedragen € 65,- inclusief BTW. Toegang tot de Monster Jam Pit Party is hierbij inbegrepen.

Vragen
Bij vragen kunt u een e-mail sturen naar arrangementen@dekuip.nl

Informatie
Kijk voor meer informatie op www.MonsterJam.nl. Bekijk hieronder de aftermovie van Monster Jam Rotterdam 2016:

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×