Loting voorronde Champions League

Loting voorronde Champions League

Loting voorronde Champions League

Feyenoord heeft maandag en dinsdag een delegatie van de UEFA op bezoek gehad in De Kuip, met het oog op de deelname aan (de voorronde van) de Champions League. De driekoppige delegatie van de UEFA was na afloop van het bezoek zeer te spreken over de ontvangst en over het niveau van de faciliteiten.

Feyenoord speelt op dinsdag 29 of woensdag 30 juli de eerste wedstrijd in de derde kwalificatieronde van de Champions League. De returnwedstrijd is op dinsdag 5 of woensdag 6 augustus.

De loting voor de derde kwalificatieronde van de Champions League vindt plaats op vrijdag 18 juli in het Zwitserse Nyon. De mogelijke tegenstanders van Feyenoord zijn Zenit St. Petersburg (Rusland), Lille OSC (Frankrijk), FC Kopenhagen (Denemarken), Standard Luik (België) en Besiktas (Turkije).

Onze FBC-leden krijgen weer de mogelijkheid om mee te reizen naar de Europese uitwedstrijden om de selectie in actie te zien. Na de loting wordt het arrangement zo snel mogelijk samengesteld en verspreidt onder de leden.

Mocht Feyenoord de derde kwalificatieronde doorkomen, dan plaatst de club zich voor de play-offronde van de Champions League, die wordt gespeeld op 19/20 augustus (heenwedstrijd) en 26/27 augustus (return). Indien Feyenoord wordt uitgeschakeld in de derde kwalificatieronde van de Champions League, dan komt de club op 21 en 28 augustus uit in de play-off ronde van de Europa League.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×