Koppositie Feyenoord op LinkedIn

Koppositie Feyenoord op LinkedIn

Koppositie Feyenoord op LinkedIn

Digitale transformatie zorgt ervoor dat bedrijven gedwongen worden een stap te maken van de fysieke naar de digitale wereld. Zij kunnen én moeten hun (potentiële) relaties tegenkomen, volgen en beïnvloeden daar waar zij zich al bevinden: op social media. Vanuit een Business-to-Business perspectief is het dan ook niet vreemd dat het Sales- en Marketing team van Feyenoord erg actief is op LinkedIn.

Samen met Feyenoord is LinkedIn een social selling programma gestart, waardoor Feyenoord de mogelijkheden van LinkedIn nog beter heeft leren benutten. Dat Feyenoord een grote en trouwe achterban heeft is niet alleen terug te zien in de fysieke wereld, maar ook op LinkedIn. Door meer bewust bezig te zijn met LinkedIn, relevante content te delen en de relaties uit de fysieke wereld verder te digitaliseren, is er in een korte tijd een exponentieel grotere community (followers) opgebouwd die op de hoogte wil blijven van de laatste zakelijke ontwikkelingen bij de club.

'Het was geweldig om te zien hoe Feyenoord haar kennis ook wilde delen met de Feyenoord Business Club leden,' aldus Caspar van Houtert van LinkedIn. 'Tijdens de FBC Business Borrel heeft LinkedIn in De Kuip, samen met Feyenoord, de noodzaak en mogelijkheden van social selling en LinkedIn gedeeld met haar leden. Als Feyenoord supporter was ik trots om te delen dat Feyenoord niet alleen op sportief gebied dit jaar op nummer één staat, maar dat (kijkend naar het aantal volgers) Feyenoord ook de koppositie van de KNVB heeft overgenomen op LinkedIn,' aldus Van Houtert. Feyenoord bedankt al haar volgers voor het behalen van deze koppositie.

Feyenoord op LinkedIn
Volg Feyenoord ook op LinkedIn of lees hier meer over de inspirerende presentatie van LinkedIn tijdens de FBC Business Borrel (10 oktober jl.).

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×