Klik hier voor de unieke uitnodiging voor de Ladies Night." />

Ladies Night

Ladies Night

Ladies Night

De succesvolle Ladies Night van het seizoen 2012-2013 krijgt dit jaar een vervolg. De Ladies Night van dit jaar vindt plaats rondom de thuiswedstrijd tegen Vitesse op vrijdag 31 januari. Klik hier voor de unieke uitnodiging voor de Ladies Night.

Vrouwen worden deze avond extra in het zonnetje gezet. In het stadion worden ze worden hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje en een give away. In de Business Lounge kunnen de aanwezige dames hun nagels laten doen, een unieke foto als aandenken laten maken, zelf een bonbon laten samenstellen en nog veel meer.

Nodig dus uw vrouw, vriendin, dochter, zus of vrouwelijke relatie uit voor Feyenoord – Vitesse en laat de dames helemaal in de watten leggen.

Na afloop van de wedstrijd maken we er met alle vrouwen en natuurlijk ook de mannen nog een extra leuke avond van. Er is namelijk een speciale (Ladies Night) Afterparty in Brasserie De Kuip (eerste etage van het Maasgebouw).   

Alle zakelijke relaties zijn van harte welkom, ook de relaties die normaliter geen toegang tot het Maasgebouw hebben. Uw zakelijke wedstrijdkaart is uw toegangsbewijs.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×