Laatste twee FBC evenementen van het seizoen

Laatste twee FBC evenementen van het seizoen

Laatste twee FBC evenementen van het seizoen

Het voetbalseizoen 13-14 zit er voor Feyenoord op, maar de FBC heeft in de maand juni nog twee evenementen op de kalender staan. Op dinsdag 3 juni kunt u deelnemen aan de FBC Netwerklunch in Brasserie De Kuip. En op woensdag 4 juni staat de FBC WK Quiz op de kalender om de WK-koorts alvast aan te wakkeren.

FBC Netwerklunch 3-6-2014

Om de netwerkmogelijkheden binnen de Feyenoord Business Club te vergroten is dit seizoen een vaste, terugkerende activiteit in de FBC kalender opgenomen. Elke eerste dinsdag van de maand vindt er speciaal voor FBC-leden een netwerklunch in Brasserie De Kuip plaats. Hiermee wordt leden elke maand de mogelijkheid geboden om onder genot van een heerlijke lunch nieuwe contacten op te doen. U ontvangt voorafgaand aan de lunch de deelnemerslijst. De kosten voor de lunch inclusief drankjes bedragen € 22,50 exclusief BTW.

Klik hier voor meer informatie of om uzelf direct aan te melden
 

FBC WK Quiz 4-6-2014

In de laatste oefenwedstrijd voor het WK neemt het Nederlands elftal het op woensdag 4 juni op tegen Wales. De FBC WK Quiz vindt voorafgaand aan deze plaats. Uiteraard wordt er in de quiz extra aandacht besteed aan (oud)internationals die voor Feyenoord spelen of hebben gespeeld. De wedstrijd Nederland – Wales wordt op groot scherm uitgezonden zodat u niks van deze laatste oefenwedstrijd mist. Tijdens de rust wordt de finale ronde van de FBC WK Quiz gespeeld. De prijsuitreiking volgt na afloop van de wedstrijd.

Klik hier voor meer informatie of om uzelf direct aan te melden

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×