Laatst beschikbare Maas Seats verkocht aan Waal aan de Maas BV

Laatst beschikbare Maas Seats verkocht aan Waal aan de Maas BV

Laatst beschikbare Maas Seats verkocht aan Waal aan de Maas BV

Feyenoord kent de laatste seizoenen een aanzienlijke zakelijke groei. Mede hierdoor is dit seizoen een nieuw zakelijk vak geïntroduceerd: de Maas Seats. Een schot in de roos! Recent zijn de laatst beschikbare Maas Seats verkocht aan het bedrijf Waal aan de Maas. De kersverse eigenaar van de laatste drie beschikbare stoelen van de nieuwe zakelijke tribune werd in De Kuip in het zonnetje gezet.

Clubambassadeur Gerard Meijer en een fotograaf waren present. Wie niet beter zou weten, zou denken dat Feyenoord op het punt staat een nieuwe topspeler te presenteren. In werkelijkheid gaat het niet om sportief succes, maar om een nieuw zakelijk hoogtepunt voor Feyenoord. De Maas Seats, die begin dit seizoen werden geïntroduceerd, zijn uitverkocht. De laatste drie luxe stoelen op de eerste ring van de Maastribune gaan naar één van de oudste reclamebureaus van Rotterdam: Waal aan de Maas. Partners Emiel Boeser en Jeroen Vermeulen kwamen naar De Kuip om dit heugelijke feit te vieren en een presentje te ontvangen in de vorm van een prachtige Feyenoord-sjaal.

Maas Seats
De Maas Seats hebben als groot voordeel dat men vanaf hun eigen luxe stoel het prachtige gras van De Kuip bijna kan ruiken. Een unieke én comfortabele belevenis in de prachtige sfeer van De Kuip. Toch was het met name één van de extra’s van de Maas Seats die Waal aan de Maas deed kiezen voor de nieuwste zakelijke stoelen. ‘We hebben voor de Maas Seats gekozen, omdat we voor het complete pakket wilden gaan’, zegt Emiel Boeser. ‘De mogelijkheid om te lunchen of dineren voorafgaand aan de wedstrijd in Brasserie De Kuip sprak ons erg aan. In combinatie met de stoelen op een mooie plek in het stadion was dit voor ons een prachtige mogelijkheid. Het is zeker mijn bedoeling om zelf vaak naar thuiswedstrijden te komen, maar ook het meenemen van klanten of prospects is op deze manier erg interessant.’

Daarnaast kijken Vermeulen en Boeser erg uit naar de evenementen van de Feyenoord Business Club. ‘Jeroen is een echte netwerker’, zegt Boeser over zijn compagnon. ‘We hebben op de zaak al een kalender gemaakt waarop iedereen zich kan inschrijven voor wedstrijden en Jeroen heeft daar ook al voor zichzelf alle meetings van de Business Club genoteerd. We hopen er veel interessante nieuwe contacten aan over te houden en kijken uit naar hetgeen wat Feyenoord ons te bieden heeft.’

Comfort Seats
De laatste Maas Seats zijn dus vergeven aan het bedrijf met de toepasselijke naam Waal aan de Maas. Dat betekent niet dat Feyenoord geen plek meer heeft in haar zakelijke selectie. Zo heeft Feyenoord nog beperkt Comfort Seats beschikbaar. Deze comfortabele stoelen op de tweede ring van het stadion hebben een uitstekend zicht op het veld én bewijzen dat zakelijk genieten in De Kuip niet duur hoeft te zijn. Wilt u meer informatie over de Comfort Seats? Kijk dan hier.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×