Laat uw bedrijfsnaam schitteren op de LED-boarding in De Kuip

Laat uw bedrijfsnaam schitteren op de LED-boarding in De Kuip

Laat uw bedrijfsnaam schitteren op de LED-boarding in De Kuip

Altijd al uw bedrijfsnaam willen zien schitteren op de LED-boarding langs het veld in De Kuip? Tijdens de Benefietwedstrijd tussen Feyenoord en ADO Den Haag krijgt u hiervoor een uitgelezen mogelijkheid! Het duel, dat op woensdag 21 maart om 18:00 uur wordt gespeeld, staat in het teken van de campagne ‘Support Casper’, waarmee geld wordt opgehaald voor Stichting ‘Overleven met Alvleesklierkanker’. Deze stichting zet zich in voor baanbrekend onderzoek naar betere behandelmethoden bij patiënten met alvleesklierkanker.

Met het innovatieve LED-boarding-systeem in De Kuip bent u tijdens deze wedstrijd gegarandeerd van exposure in hoogwaardige kwaliteit, zowel bij supporters in het stadion als bij kijkers via Fox Sports. Feyenoord biedt u speciaal voor het benefietduel twee pakketten aan:

  • Wanneer u voor het eerste pakket kiest is de LED-boarding 3 minuten lang voor uw bedrijf gereserveerd. De kosten: € 950,- (excl. btw), inclusief eenmalige opmaakkosten van € 150,- (excl. btw). Deze opmaakkosten gelden uiteraard niet voor huidige partners.
     
  • Het tweede pakket is nog lucratiever. Het bevat namelijk 3 minuten aan exposure op de LED-boarding, een advertentie in het wedstrijdmagazine en één spelersmascotte. Totale kosten: € 1.750,- (excl. btw), inclusief eenmalige opmaakkosten van € 150,- (excl. btw) voor nieuwe partners.

Kortom, een prachtige kans om aan de zijde van Feyenoord en Stichting ‘Overleven met Alvleesklierkanker’ te staan en ook uw bedrijf in de schijnwerpers (of moeten we zeggen led-lichten?) te zetten.

Verzilver deze unieke mogelijkheid snel, want de animo is groot! Er is slechts een beperkt aantal LED-boarden beschikbaar. Aanmelden kan tot en met donderdag 15 maart 2018 via sales@feyenoord.nl

Wij hopen dat u ‘Support Casper’ ook steunt en verwelkomen u graag in De Kuip tijdens deze bijzondere wedstrijd.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×