Italiaans diner voorafgaand aan Feyenoord – AS Roma

Italiaans diner voorafgaand aan Feyenoord – AS Roma

Italiaans diner voorafgaand aan Feyenoord – AS Roma

Feyenoord neemt het op donderdag 26 februari (21.05 uur) in de knock-outfase van de Europa League op tegen AS Roma. Het belooft een magische Europese avond te worden in De Kuip! Om alvast in de stemming te komen kunt u voorafgaand aan deze belangrijke wedstrijd genieten van een Italiaans diner.

Voor dit diner zijn wij een samenwerking aangegaan met een authentiek Italiaans restaurant: La Liguria in Den Haag. Onze chef-koks en die van La Liguria slaan de handen ineen en zullen u en uw gasten een stijlvol Italiaans driegangendiner met bijpassende wijnen serveren. Het Italiaanse diner wordt zowel in Brasserie De Kuip als op de tweede etage van het Maasgebouw uitgeserveerd. U kunt op dit moment nog een tafel op de tweede etage van het Maasgebouw reserveren. De kosten voor het driegangendiner inclusief wijnarrangement en overige dranken bedragen € 75,- excl. btw per persoon.

Wilt u samen met uw gasten deze Europese avond aftrappen met dit diner, reserveer dan nu uw tafel via dinerreservering@dekuip.nl onder vermelding van “Italiaans diner”. 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×