Introductie Feyenoord Business Magazine

Introductie Feyenoord Business Magazine

Introductie Feyenoord Business Magazine

Dit voorjaar wordt het Feyenoord Business Magazine gelanceerd. Dit nieuwe blad is het officiële zakelijke magazine van Feyenoord en wordt in een oplage van 2.000 exemplaren verspreid onder de leden van de Feyenoord Business Club en zakelijke relaties en stakeholders van Feyenoord. In het Feyenoord Business Magazine, dat drie maal per jaar zal verschijnen, leest u alles over de laatste zakelijke ontwikkelingen die betrekking hebben op de club. Denk hierbij aan interviews met prominente en zakelijk succesvolle Feyenoorders en achtergrondverhalen over zakelijke trends rondom Feyenoord.

Daarnaast is het voor leden van de Feyenoord Business Club mogelijk om hun bedrijf via dit magazine te profileren door middel van bedrijfsreportages en/of advertenties. Daarmee is het Feyenoord Business Magazine het uitgelezen podium om uw bedrijf en boodschap onder de aandacht te brengen bij een publiek dat passie heeft voor zowel ondernemen als Feyenoord.

Wilt u meer informatie over het Feyenoord Business Magazine of heeft u interesse in een bedrijfsreportage en/of advertentie? Neem dan contact op met uw Sales Manager of met de afdeling sales via sales@feyenoord.nl of 010-2918902. 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×