Informatie aanvragen Inlog FBC

Gesigneerd en ingelijst shirt

Robin van Persie zette in mei een punt achter zijn loopbaan als profvoetballer. Als dank voor bewezen diensten ontving hij namens Feyenoord een uniek ingelijst shirt uit een zeer exclusieve serie. Van Persie heeft het mede mogelijk gemaakt dat ook u een gesigneerd en ingelijst exemplaar kunt bemachtigen, waarbij u direct drie goede doelen steunt.
Wedstrijdshirt met RVP-badge
Als verwijzing naar het rugnummer waar Van Persie bij Feyenoord het publiek regelmatig op de banken kreeg, zijn er 32 officiële wedstrijdshirts van Van Persie, door de aanvoerder voorzien van handtekening, ingelijst. De RVP-badge onder het rugnummer completeert het wedstrijdshirt.

32 lijsten
Alle 32 lijsten zijn genummerd en dus voorzien van een uniek kenmerk. De lijsten worden daarnaast geleverd met officieel echtheidscertificaat, ondertekend door de directie van de club. Nummer 32 van de serie nam Van Persie daags na zijn laatste wedstrijd zelf in ontvangst.

Goede doelen
De opbrengst van de ingelijste shirts gaat na aftrek van de kosten volledig naar goede doelen. Van de opbrengst gaat 50% naar de Feyenoord Foundation. Het overige deel van de opbrengst wordt verdeeld over het ‘RVP Tournament’ en de ‘Sunday Foundation’ van Sander de Kramer.

Aanschaffen
Het unieke gesigneerde en ingelijste RVP-shirt kan nu aangeschaft worden. De kosten, inclusief echtheidscertificaat, bedragen € 3.200,-. Neem contact op met uw Sales Manager voor meer informatie.
b