Feyenoord Soccer Schools organiseert trainingskamp voor kinderen in Spanje!

Feyenoord Soccer Schools organiseert trainingskamp voor kinderen in Spanje!

Feyenoord Soccer Schools organiseert trainingskamp voor kinderen in Spanje!

In navolging van de selectie die al een aantal jaar op rij op trainingskamp naar Spanje gaat, organiseert Feyenoord Soccer Schools van 2 t/m 6 mei 2014 een compleet verzorgd voetbaltrainingskamp voor kinderen van 6 t/m 16 jaar in Spanje! U en uw (klein)kinderen kunnen zelf ervaren hoe het is om als prof op trainingskamp naar het buitenland te gaan. Tijdens dit internationale Soccer Camp worden de deelnemers in staat gesteld om te werken aan hun eigen voetbalkwaliteiten. Ook voor ouders, verzorgers, familie en vrienden die niet aan de trainingen deelnemen is de trip zeer de moeite waard. U kunt uw (klein)kind aanmoedigen bij de trainingen en er staat een bezoek aan Barcelona op het programma.

Alle deelnemers en hun ouders, verzorgers, vrienden en/of familie verblijven in een 4*-resort in Salou (nabij Barcelona) op korte afstand van het strand. De accommodatie beschikt over een fantastisch trainingscomplex, direct naast het resort. De trainingen staan onder leiding van de succesvolle Feyenoord Academy en worden in elk geval verzorgd door oud-Feyenoorder en ex-international Ben Wijnstekers!

Klik hier voor meer informatie in de online brochure.

Ervaar zelf hoe het is om als prof op trainingskamp naar het buitenland te gaan en boek nu! Via het boekingsformulier kunt u uzelf en uw kind(eren) aanmelden voor dit internationale voetbalkamp in Salou.
Bij de prijs inbegrepen zijn onder meer: een retourvlucht van Rotterdam naar Barcelona/Girona, een retourtransfer van en naar de luchthaven, 4 overnachtingen in 4-sterren complex Cambrils Park Resort en een bezoek aan Barcelona op de vijfde dag van de reis.

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor dit spectaculaire voetbalkamp naar Spanje. Reageer dus snel, want vol is vol! 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×