Feyenoord-sjaal: symbool van verbondenheid

Feyenoord-sjaal: symbool van verbondenheid

U en uw bedrijf zijn onlosmakelijk verbonden met Feyenoord. Dat vertelt u ongetwijfeld aan iedereen die het maar wil horen, maar wat is er nu mooier dan dit ook te laten zien?

Wij bieden u die mogelijkheid door u een exclusieve sjaal aan te bieden, waarvan de ene helft uit het Feyenoord-logo bestaat en de andere helft uit het logo van uw bedrijf. Voor u leuk om te geven, voor uw personeelsleden en/of relaties ontzettend leuk om te krijgen, bijvoorbeeld na afloop van een wedstrijd of ander evenement. En, met de wintermaanden op komst, is het ook nog eens een ontzettend nuttig cadeau.

U heeft dit unieke symbool van de warme band tussen Feyenoord en uw bedrijf al voor € 15,95 inclusief BTW per stuk. Dit bedrag is exclusief eventuele transportkosten. De minimale afname bedraagt 50 stuks.

Heeft u interesse? U kunt uw bestelling (minimaal 50 stuks) doen bij Michèle Moor via mmo@feyenoord.nl. Naast het aantal sjaals dat u wilt laten produceren hebben wij uw logo in eps. of ai bestand nodig. Wilt u uw logo meesturen als u uw bestelling plaatst? De uiterste besteldatum is 6 november 2014, u heeft de sjaals dan voor de kerstdagen binnen! 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×