FBC volgt de selectie naar Marbella

FBC volgt de selectie naar Marbella

FBC volgt de selectie naar Marbella

Een groep van 75 FBC-leden is op woensdag 8 januari naar Marbella afgereisd. Zij volgden de selectie van Feyenoord die eerder die week al naar de Zuid-Spaanse badplaats was vertrokken voor het jaarlijkse trainingskamp. ‘Elk jaar stijgt het animo onder de leden om de reis naar het trainingskamp in Marbella te maken’, vertelde Dennis van Keulen, manager Sales B2B. ‘Op het moment dat we vorig seizoen terugkeerden in Nederland, werd direct gevraagd of we de reis van dit jaar niet alvast konden boeken. Het gevolg is dat er tijdens deze editie nog meer leden zijn meegereisd dan de afgelopen twee seizoenen.’

De sfeer binnen de groep meegereisde FBC-leden was evenals de afgelopen twee edities uitstekend. Hier droegen ook het goede weer en het gevarieerde programma dat voor hen was samengesteld aan bij.

Woensdagmiddag bezocht een groot aantal van de meegereisde leden de middagtraining van Feyenoord op een zonovergoten en warm Marbella Football Center, waar ze toekeken bij het voetvolleytoernooi dat de selectie van trainer Ronald Koeman afwerkte. De FBC-leden die golfen werkten donderdag hun eigen toernooi af. In acht teams van vier personen werd gestreden om de eerste plaats. Het team van Henk Reyersen van Buuren, Marjan van Berkel, Jennie Struijk en John Fraanje kroonde zich uiteindelijk tot winnaar van het golftoernooi.

Voor de niet-golfers stond op donderdag een excursie naar het dorpje Ronda op het programma. De busrit door de bergen bood de FBC-leden een fantastisch uitzicht over Andalusië. In Ronda werd een authentieke bodega bezocht, waar de deelnemers van de excursie een uitleg kregen over het produceren van Spaanse wijn. Uiteraard kregen de leden ook de mogelijkheid om een aantal van de Spaanse wijnen te proeven. Na het bezoek aan de bodega werd de reis vervolgd naar het oude centrum van Ronda. Na de uitgebreide tapas lunch in een wijnmuseum konden de leden het Zuid-Spaanse dorpje op eigen gelegenheid verkennen.  

Het diner met de selectie, dat op donderdagavond in het spelershotel plaatsvond, is jaarlijks een van de hoogtepunten van de trip naar Marbella. Voor de leden is die avond een leuke en laagdrempelige gelegenheid om in contact te komen met spelers, staf en directie van Feyenoord.  

Ook vrijdag was een gevarieerd programma samengesteld. De golfers konden afslaan op één van de fantastische golfbanen in de omgeving, terwijl andere leden ’s ochtends een balletje sloegen op de tennisbaan, het centrum van Marbella bezochten of vrijdagmiddag de strijd met elkaar aangingen op de kartbaan. De groep kwam ’s avonds weer samen voor een gezellig diner in een typisch Spaans restaurantje.

Veel FBC-leden keken uit naar het programma van zaterdag, de dag waarop Feyenoord haar trainingskamp afsloot met een vriendschappelijke wedstrijd tegen FC Basel. Vanaf het dakterras op het Marbella Football Center zagen zij hoe de ploeg van trainer Ronald Koeman nipt met 1-0 verloor van de Zwitserse kampioen.

De laatste avond werd door de leden aangegrepen om met elkaar de trip op culinaire en gezellige wijze af te sluiten in een restaurant of bar. Een dag later arriveerde de groep weer in Nederland. Er kan teruggekeken worden op een zeer geslaagde en gezellige trip, waarbij ook veel nieuwe contacten werden opgedaan.

Klik hier om de foto’s die tijdens de trip gemaakt zijn te bekijken. 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×