Voorinschrijving FBC-reizen Champions League

Voorinschrijving FBC-reizen Champions League

Voorinschrijving FBC-reizen Champions League

Op donderdag 24 augustus heeft de loting voor de groepsfase van de Champions League plaatsgevonden, waardoor het duidelijk is tegen welke clubs Feyenoord het gaat opnemen. De Feyenoord Business Club organiseert drie mooie FBC-reizen rondom de uitwedstrijden naar Napels (25 - 27 september), Charkov (31 oktober - 2 november) en Manchester (20 - 22 november). Heeft u interesse in het deelnemen aan één of meerdere reizen, dan horen wij dit graag voor vrijdag 1 september aanstaande van u via onderstaand voorinschrijfformulier.

Voorinschrijving
U kunt zich met maximaal twee personen per bedrijf (inclusief aan elkaar gelieerde bedrijven) voorinschrijven voor één of meerdere FBC-reizen én uw voorkeur(en) kenbaar maken. Indien u met meer personen zou willen reizen kan dit worden aangegeven, maar dit zal überhaupt alleen mogelijk zijn als het animo voor een individuele reis lager is dan de verwachtingen op dit moment.

Let op: met deze voorinschrijving is uw deelname aan de gewenste FBC-reizen niet definitief. Zoals al aangegeven in de aan u verzonden mail van 22 augustus, is de verwachting helaas dat de vraag het aanbod bij één of meerdere reizen zal overstijgen. De komende periode zullen we er uiteraard alles aan doen om zoveel mogelijk kaarten te bemachtigen. Op dit moment kunnen wij nog niet exact aangeven wat het programma en de prijzen gaan zijn van de verschillende reizen. Op basis van onze ervaringen schatten wij in dat de reizen inclusief vlucht, luxe diner, twee overnachtingen en toegang tot de wedstrijd tussen de € 850,- en € 1.150,- per persoon gaan kosten.

Vervolg
Na het invullen van het inschrijfformulier ontvangt u in eerste instantie alleen een ontvangstbevestiging. Vervolgens krijgt u uiterlijk twee weken later van ons een e-mail, waarin wij uw deelname aan één of meerdere FBC-reizen bevestigen of afwijzen vanwege het eerdergenoemde tekort aan kaarten. Indien u mee kunt, ontvangt u een link waarmee de voorinschrijving binnen een week definitief kan worden gemaakt. Mocht u toch besluiten om niet deel te nemen aan een reis, dan vernemen wij dit uiteraard zo snel mogelijk.

U kunt zich niet meer voorinschrijven.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×