FBC-reis naar Manchester United - Feyenoord

FBC-reis naar Manchester United - Feyenoord

FBC-reis naar Manchester United - Feyenoord

Feyenoord maakt komende week de aanbieding bekend voor de Feyenoord Business Clubreis naar Manchester. Deze reis vindt plaats van 23 t/m 25 november aanstaande. Graag benadrukt Feyenoord op voorhand dat het aantal beschikbare kaarten beperkt is en er helaas geen mogelijkheden zijn om voor de Feyenoord Business Club extra kaarten af te nemen.

Op basis van de geluiden van de afgelopen weken moet een ieder er rekening mee houden dat de vraag het aanbod zal overstijgen en wij niet aan alle verzoeken kunnen voldoen. De procedure zal daarom bij deze reis iets anders zijn dan u van ons gewend bent: er zal een voorinschrijving plaatsvinden, waarbij u kunt aangeven dat u het arrangement wenst af te nemen. Er geldt bij de inschrijving een maximum van twee personen per bedrijf, waarbij ook gekeken wordt naar dochterondernemingen.

De reis en de bijbehorende kaarten zijn alleen bedoeld voor FBC-leden zelf met eventueel een gast en kunnen dus niet geheel worden overgedragen aan of geboekt worden voor bijvoorbeeld relaties. Op basis van het aantal inschrijvingen afgezet tegen het aantal beschikbare kaarten en het aantal beschikbare stoelen in het vliegtuig, zal Feyenoord vervolgens de aanvraag binnen enkele dagen bevestigen of afwijzen.

Wij hopen op uw begrip voor de gekozen procedure, waarmee we trachten alle FBC-leden een eerlijke en even grote kans te geven om aan deze, op voorhand mooie, reis deel te kunnen nemen.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×