FBC-Portal vernieuwd: nu nog interactiever!

FBC-Portal vernieuwd: nu nog interactiever!

FBC-Portal vernieuwd: nu nog interactiever!

De FBC-Portal is een onmisbare tool voor de leden van de Feyenoord Business Club. Naast het aanmelden voor evenementen gebruikt een groeiend aantal leden deze exclusieve online-omgeving voor het bekijken van het ledenoverzicht en het uitnodigen van andere leden voor evenementen. Daar zijn we blij mee, want de FBC-Portal is voor zowel ons als voor de FBC-leden een ideale manier om op een leuke en makkelijke manier met elkaar in contact te blijven of te komen. En dat contact wordt alleen nog maar intensiever nu de FBC-Portal vernieuwd is.

Wat is er veranderd?
Door het toevoegen van een tweetal pagina’s bent u vanaf nu nog beter op de hoogte van wat er speelt binnen de FBC. Op de nieuwe startpagina vindt u in één oogopslag alle belangrijke updates met betrekking tot evenementen, wijzigingen in bedrijfs- en gebruikersprofielen en andere FBC-zaken. Ook ziet u op deze pagina welke FBC-leden actief zijn op LinkedIn, zodat u hen als connectie kunt toevoegen op dit zakelijke sociale platform. Wilt u met uw LinkedIn-profiel zichtbaar zijn voor andere leden? Voeg dan uw LinkedIn-account toe aan uw gebruikersprofiel en maak uw gegevens zichtbaar op de FBC-Portal.

Daarnaast is de pagina ‘Vraag en aanbod’ toegevoegd. Hier kunt u als FBC-lid optimaal profiteren van het grote en diverse netwerk dat de Feyenoord Business Club is. Bent u op zoek naar een partner in een bepaalde branche? Heeft u een vraag over een bepaald product? Stel via de FBC-Portal uw vraag en vind binnen het netwerk het bedrijf dat het beste aanbod voor u heeft. Zelf kunt u uiteraard ook reageren op vragen van andere FBC-leden. Zo is de FBC niet alleen de plek waar u met anderen de passie voor Feyenoord deelt, maar ook de plek waar u met diezelfde mensen en bedrijven daadwerkelijk zaken kunt doen. 

Maak uw profiel compleet!
De twee nieuwe pagina's zijn terug te vinden in het menu van de FBC-Portal. Dit menu verschijnt automatisch nadat u via www.feyenoord.nl/business bent ingelogd op de FBC-Portal. Via het menu kunt u ook het gebruikers- en bedrijfsprofiel aanpassen. We raden u aan dat te doen, want voor een optimaal gebruik van de nieuwe toepassingen is het van groot belang dat u het bedrijfsprofiel en uw eigen gebruikersprofiel zo volledig mogelijk invult. Daarnaast is het van belang dat u de gegevens van het gebruikersprofiel zichtbaar maakt op de FBC-Portal. Dit kan door bovenaan het gebruikersprofiel het vinkje aan te zetten bij “maak mijn gegevens zichtbaar op de FBC-Portal”.

Vragen?
Bent u uw wachtwoord vergeten? Via deze link kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen. Uw gebruikersnaam is altijd uw emailadres. 

Heeft u nog geen bedrijfs- of gebruikersprofiel of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met de Feyenoord Business Club via fbc@feyenoord.nl.  

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×