Lancering nieuwe FBC-webportal tijdens de Business Borrel

Lancering nieuwe FBC-webportal tijdens de Business Borrel

Lancering nieuwe FBC-webportal tijdens de Business Borrel

In navolging van de nieuwe website van Feyenoord is ook de FBC-webportal vernieuwd. De webportal is geïntegreerd in het business gedeelte op de nieuwe website. Tijdens de Business Borrel op maandag 11 november wordt de nieuwe webportal gelanceerd en kunt u als eerste een kijkje nemen op de webportal. Daarnaast zal toegelicht worden hoe u de webportal kunt gebruiken en welke nieuwe mogelijkheden de webportal bevat. Aansluitend zal Krijn Schuurman, regelmatig te gast bij BNR Nieuwsradio en Radio 1, een presentatie geven over de laatste ICT-ontwikkelingen. Met name op het gebied van trends, social media en Het Nieuwe Werken. Hierbij wordt het belang van de webportal en online netwerken nogmaals onderstreept.

De Business Borrel vindt plaats op de tweede etage van het Maasgebouw. Het is mogelijk om aansluitend rond 19.30 uur aan te schuiven voor een driegangen diner in Brasserie De Kuip. De kosten voor het diner inclusief drankjes bedragen € 35,- excl. BTW. 

Programma
17.30 uur Ontvangst
18.00 uur Presentatie online netwerken en lancering nieuwe webportal
19.00 uur Borrel
19.30 uur Diner (optioneel)

Aanmelden
Elk bedrijf dat lid is van de Feyenoord Business Club kan twee personen aanmelden voor de Business Borrel. Bij uw aanmelding graag vermelden of u ook wilt deelnemen aan het driegangen diner voor € 35,- excl. BTW per persoon. U kunt zich tot uiterlijk maandag 4 november aanmelden. Klik hier om u direct via de webportal aan te melden. U kunt uzelf ook aanmelden door een e-mail te sturen naar fbc@feyenoord.nl.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×