Extra plekken beschikbaar voor reis naar Istanbul

Extra plekken beschikbaar voor reis naar Istanbul

Extra plekken beschikbaar voor reis naar Istanbul

Vanavond staat de spannende thuiswedstrijd in de derde voorronde van de Champions League tegen Besiktas op het programma. Volgende week woensdag wordt de return in Istanbul gespeeld. Feyenoord heeft in samenwerking met ATPI Events Experts een speciaal arrangement voor u als FBC-lid samengesteld. We hebben nog een aantal extra plekken beschikbaar voor FBC-leden die toch nog mee willen reizen naar Istanbul om de selectie daar aan te moedigen. Daarbij vertrekken we niet op maandagmiddag, maar op dinsdagochtend richting Istanbul.

We vertrekken op dinsdagochtend 5 augustus (let op: het vertrek stond eerst gepland op maandagmiddag) samen met de selectie en technische staf, vanaf Rotterdam Airport met een chartervlucht naar Istanbul. De terugvlucht staat gepland op donderdagochtend 7 augustus. U verblijft in het 4-sterren ‘Hilton Istanbul Bomonti Hotel’.

In de reisinformatie vindt u meer informatie over het arrangement. U kunt uzelf online inschrijven voor deze reis, voor de link verwijzen we u tevens naar de reisinformatie. Inschrijven kan tot en met vrijdag 1 augustus 12.00 uur. Voor de visum aanvraag hebben we een kopie van uw paspoort nodig. Let op: uw paspoort dient nog minimaal 6 maanden na terugkomst in Nederland geldig te zijn. De kopie van uw paspoort kunt u mailen naar Feyenoord@atpi.com.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact opnemen met uw Sales Manager.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×