Extra kaarten voor de Europese thuiswedstrijden? Bestel een passe partout!

Extra kaarten voor de Europese thuiswedstrijden? Bestel een passe partout!

Extra kaarten voor de Europese thuiswedstrijden? Bestel een passe partout!

Na zes jaar is het weer zover! Feyenoord speelt in de groepsfase van een belangrijk Europees hoofdtoernooi. Dit levert drie mooie thuiswedstrijden op tegen Standard Luik (donderdag 2 oktober, 19.00 uur), HNK Rijeka (donderdag 6 november, 21.05 uur) en de Spaanse bekerhouder Sevilla FC (donderdag 11 december, 19.00 uur).

Uw zakelijke seizoenkaarten zijn voor deze wedstrijden gewoon geldig. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om een passe partout aan te schaffen. Met de passe partout heeft u in één klap extra kaarten voor alle drie de Europese thuisduels. 

De prijzen voor de passe partouts zijn als volgt:

  • Business Seats € 595,- excl. BTW
  • Comfort Seats + Hospitality € 375,- excl. BTW
  • Comfort Seats € 175,- excl. BTW

Let wel: er geldt, met name voor de Business Seats, een beperkte beschikbaarheid. Wees er dus snel bij als u extra kaarten wilt bestellen voor de Europese wedstrijden! U kunt uw passe partout(s) bestellen door bijgaand aanvraagformulier in te vullen en te mailen naar sales@feyenoord.nl

Ook voor aanvang van de Europese thuiswedstrijden kunt u in Brasserie De Kuip genieten van het wedstrijddiner. Reserveren is mogelijk via dinerreservering@dekuip.nl.

De Europese wedstrijden hebben ook gevolgen voor een wedstrijd van Feyenoord in de Eredivisie. De thuiswedstrijd tegen AZ is verplaatst van zaterdag 13 december naar zondag 14 december (16.45 uur). Zet deze datum dus in uw agenda! 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×