Excelsior - Feyenoord op grote schermen in De Kuip: Director Seats

Excelsior - Feyenoord op grote schermen in De Kuip: Director Seats

Excelsior - Feyenoord op grote schermen in De Kuip: Director Seats

Feyenoord-supporters die geen kaart hebben bemachtigd voor Excelsior – Feyenoord krijgen de mogelijkheid om dat duel gezamenlijk in De Kuip te bekijken. In het stadion worden op zondag 7 mei grote schermen geplaatst waarop de stadsderby live te volgen is. Mocht Feyenoord die dag landskampioen worden, dan zal de bijbehorende schaal na de wedstrijd niet op Woudestein worden uitgereikt, maar in De Kuip.

Deze beslissing is genomen omdat op deze manier zoveel mogelijk Feyenoord-supporters de eventuele schaaluitreiking samen met de spelers kunnen beleven. Wordt Feyenoord landskampioen op Woudestein, dan zal de selectie na de wedstrijd vertrekken naar De Kuip. Tot het moment van aankomst van de selectie zal er een feestelijk programma plaatsvinden in De Kuip, met onder meer optredens van artiesten. Alle zakelijke stoelhouders van Feyenoord worden in de gelegenheid gesteld om hun eigen plaatsen terug te kopen en deze unieke gebeurtenis bij te wonen. Het is niet mogelijk om extra toegangskaarten aan te schaffen.

Director Seats en parkeerkaarten
Graag bieden wij u de mogelijkheid om dit event bij te wonen vanaf uw eigen Director Seats voor € 50,- per seat exclusief btw. U heeft tevens de mogelijkheid om een parkeerkaart aan te schaffen voor € 10,- exclusief btw. Heeft u tussen de één en vier seats, dan kunt u één parkeerkaart aanschaffen. Heeft u meer dan vier seats, dan kunt u twee parkeerkaarten aanschaffen. Let op: vanwege veiligheidsmaatregelen is het niet mogelijk om op P1, P2, P3, P4 en P8 te parkeren. U ontvangt een parkeerkaart voor P5C, P5G of P6. Dit geldt zo lang voorraad strekt. 

U heeft zoals gebruikelijk toegang tot de Boardroom. De drank, hapjes en bittergarnituur zijn hierbij inbegrepen. Tijdens dit event vindt er geen diner plaats in de Boardroom. Het Maasgebouw gaat op zondag 7 mei 2017 om 13:00 uur open.

Helaas is het niet meer mogelijk om uw kaarten terug te kopen. Dit was mogelijk tot en met maandag 1 mei 2017.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×