Excelsior - Feyenoord op grote schermen in De Kuip: Business Unit

Excelsior - Feyenoord op grote schermen in De Kuip: Business Unit

Excelsior - Feyenoord op grote schermen in De Kuip: Business Unit

Feyenoord-supporters die geen kaart hebben bemachtigd voor Excelsior – Feyenoord krijgen de mogelijkheid om dat duel gezamenlijk in De Kuip te bekijken. In het stadion worden op zondag 7 mei grote schermen geplaatst waarop de stadsderby live te volgen is. Mocht Feyenoord die dag landskampioen worden, dan zal de bijbehorende schaal na de wedstrijd niet op Woudestein worden uitgereikt, maar in De Kuip.

Deze beslissing is genomen omdat op deze manier zoveel mogelijk Feyenoord-supporters de eventuele schaaluitreiking samen met de spelers kunnen beleven. Wordt Feyenoord landskampioen op Woudestein, dan zal de selectie na de wedstrijd vertrekken naar De Kuip. Tot het moment van aankomst van de selectie zal er een feestelijk programma plaatsvinden in De Kuip, met onder meer optredens van artiesten. Alle zakelijke stoelhouders van Feyenoord worden in de gelegenheid gesteld om hun eigen plaatsen terug te kopen en deze unieke gebeurtenis bij te wonen.

Business Unit
Graag bieden wij u de mogelijkheid om dit event bij te wonen vanuit uw eigen Business Unit. Hier zijn geen kosten aan verbonden. U ontvangt van ons 19 toegangskaarten en 5 parkeerkaarten. Let op: vanwege veiligheidsmaatregelen is het niet mogelijk om op P1, P2, P3, P4 en P8 te parkeren. U ontvangt parkeerkaarten voor P5C, P5G of P6. Het is niet mogelijk om extra toegangskaarten en/of parkeerkaarten aan te vragen. U kunt uw catering via de gebruikelijke weg bestellen. Het Maasgebouw gaat op zondag 7 mei 2017 om 13:00 uur open.

Helaas is het niet meer mogelijk om uw unit te reserveren. Dit was mogelijk tot en met maandag 1 mei 2017.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×