Eric Botteghin vraagt aandacht voor Power2Fly en nodigt u uit!

Eric Botteghin vraagt aandacht voor Power2Fly en nodigt u uit!

Eric Botteghin vraagt aandacht voor Power2Fly en nodigt u uit!

Eric Botteghin, echte Braziliaan én echte Feyenoorder, nodigt u op dinsdagavond 28 november 2017 uit van 19:30 tot 23:00 uur voor een gezellige Braziliaanse avond in de sfeervolle locatie Lommerrijk (Straatweg 99, Rotterdam). Het doel? Laten zien wat Brazilië allemaal voor moois te bieden heeft, maar ook… aandacht vragen voor Power2Fly.

Deze stichting helpt kinderen in Braziliaanse achterstandswijken door ze met buitenschoolse activiteiten en extra scholing kansen te geven op een betere toekomst. De avond bijwonen betekent: direct steun geven aan de Power2Fly-projecten! Het belooft een onvergetelijke happening te worden met onder andere een capoeirashow, een bijzondere zangeres, heerlijke drankjes en hapjes, de indrukwekkende verhalen van Power2Fly én een meet & greet met Eric Botteghin en andere Feyenoord spelers. Bovendien krijgt iedereen een raffleticket en worden aan het eind van de avond 3 pakketten verloot. Ook houdt Power2Fly een veiling met unieke kavels en bijzondere items, onder leiding van een geweldige veilingmeester.

De kosten bedragen € 85,00 per persoon, inclusief drankjes en hapjes. Informatie en inschrijven via Liduine Madlener, info@power2fly.nl of 06-22365740.

Power2Fly hoopt van harte dat u komt. Kom en geniet van een prachtige avond en geef kinderen in Brazilië een geschenk voor het leven: uitzicht op een betere en vooral kansrijke toekomst.

De Power2Fly.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×