Er komen 5-sterren naar De Kuip

Er komen 5-sterren naar De Kuip

Er komen 5-sterren naar De Kuip

U leest het goed, er komen maar liefst 5-sterren naar De Kuip. 2-sterren chef-kok Mario Ridder en 3-sterren chef-kok Jacob Jan Boerma komen namelijk een exclusieve Topkoklunch verzorgen in De Kuip. Nooit eerder bundelden chef-koks van dit kaliber hun krachten om voor u een lunch te bereiden. Samen zullen zij zorgen voor een culinair hoogstandje, voorafgaand aan Feyenoord – sc Heerenveen op zondag 16 maart. Dit mogen u en uw relaties niet missen!

U wordt ontvangen met een glas Cava en drie amuses. Hierna neemt u plaats aan tafel om te genieten van de (3-gangen) lunch die Mario Ridder en Jacob Jan Boerma speciaal voor deze gelegenheid hebben samengesteld. Daarnaast ontvangen alle gasten een bijzonder aandenken en kunt u de uitslag van de wedstrijd voorspellen en hiermee een mooie prijs winnen.

De aanvang van de Topkoklunch is om 11.30 uur (drie uur voorafgaand aan de wedstrijd). De prijs voor de lunch bedraagt € 134,- exclusief BTW voor gasten die reeds in het bezit zijn van zakelijke wedstrijdkaarten voor Feyenoord – sc Heerenveen. Voor gasten die niet in het bezit zijn van zakelijke wedstrijdkaarten bieden we de lunch in combinatie met een zitplaats op vak KK inclusief toegang tot de Business Lounge (Maasgebouw) aan voor € 234,- exclusief BTW. Dit is een eenmalige aanbieding, in verband met de beperkte capaciteit op de Business Seats. Deze aanbieding geldt alleen in combinatie met afname van de Topkoklunch.

Het aantal plaatsen voor deze unieke lunch is beperkt, dus reageer snel. Klik hier om direct uw tafel te reserveren.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×