Draag een steentje bij aan Café 't Leeuwtje

Draag een steentje bij aan Café 't Leeuwtje

Draag een steentje bij aan Café 't Leeuwtje

Op 4 september 2015 is er een verwoestende brand uitgebroken waarbij Coen en Jasmijn de Jong in één klap Café ’t Leeuwtje, Cafetaria de Koet, hun woonhuis en hun labrador verloren.

Coen en Jasmijn zijn als echte Feyenoorders al jaren lid van de Feyenoord Business Club en daarom vragen wij u om een steentje bij te dragen door een kei te kopen voor de wederopbouw van 't Leeuwtje.

Een kei kost € 100,- of € 500,- en wordt geplaatst naast de entree met uw naam erin gegraveerd. 

Als dank krijgt u:
5 jaar lang iedere dag een gratis kopje koffie óf 5 jaar lang iedere week een gratis biertje! Koopt u een kei van € 500,- dan kunt u een jaar lang wekelijks de beroemde biefstuk van de haas bij 't Leeuwtje komen eten.

Wat moet u doen?
Stuur een mailtje naar kei@leeuwtje-noorden.nl en geef daarin aan met welk bedrag u de actie wilt ondersteunen. U krijgt dan een mailtje terug met alle benodigde informatie.

Uiteraard wordt vervolgens ook uw naam (tenzij u dit niet wilt) vermeld op de website van Café 't Leeuwtje. Hier kunt u ook de vorderingen volgen en zien waar uw kei terecht komt. Vanaf medio september/oktober hoopt men u dan te mogen verwelkomen in ’t nieuwe Leeuwtje!

Ook Willem van Hanegem steunt de wederopbouw van Café 't Leeuwtje: video.

 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×