Dirk Kuyt Testimonial (zakelijke kaarten)

Dirk Kuyt Testimonial (zakelijke kaarten)

Dirk Kuyt Testimonial (zakelijke kaarten)

Tijdens de Dirk Kuyt Testimonial komen op zondag 27 mei drie bijzondere teams met grootheden uit het verleden én hedendaagse voetbal in actie. Op deze pagina lees je meer over het programma en het kopen van zakelijke kaarten.

Koeman terug langs de lijn
Om 14:00 uur wordt het twee uur durende feest afgetrapt met een duel tussen Feyenoord en de ‘Vrienden van Dirk’, een team samengesteld uit de beste voetballers met wie Kuyt bij Liverpool en Fenerbahçe heeft gespeeld. Ronald Koeman keert als gelegenheidscoach van Feyenoord terug langs de lijn in De Kuip.

Koeman zal tijdens de twee speelhelften gebruikmaken van spelers uit diverse fases van de clubgeschiedenis van Feyenoord, zoals Patrick Lodewijks, Roy Makaay, Salomon Kalou, Lex Immers, Miquel Nelom, Jan-Arie van der Heijden, Rick Karsdorp, Jens Toornstra, Tonny Vilhena en Steven Berghuis.

Feyenoord vs. voormalige vedetten
Feyenoord begint tegen het team van Liverpool dat in 2005 en 2007 de finale van de Champions League speelde, aangevuld met voormalige vedetten van Fenerbahçe. Een elftal waarin onder anderen Jerzy Dudek, Steven Gerrard, Xabi Alonso, Jamie Carragher, Robbie Fowler en Craig Bellamy samen in actie komen met Cristian Baroni, Raul Meireles en Pierre Webo.

Van Gaal coach internationals 
Na rust maken de ‘Vrienden van Dirk’ plaats voor het Nederlands elftal, dat speciaal voor deze gelegenheid met een uniek team op het veld verschijnt. Niet alleen komt de voorhoede van het WK 2014 in actie (Arjen Robben, Robin van Persie en Memphis Depay), ook staan legendarische internationals als Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart, Giovanni van Bronckhorst, Edwin van der Sar, Phillip Cocu en Ruud van Nistelrooij straks op het veld. Dit unieke gezelschap wordt geleid door ex-bondscoach Louis van Gaal.

De huidige spelers uit de selectie van het Nederlands elftal zijn als speciale gasten in De Kuip aanwezig. Naast Depay hebben ook Ryan Babel, Eljero Elia en Terence Kongolo van bondscoach Ronald Koeman toestemming gekregen om tijdens deze unieke wedstrijd tussen Feyenoord en Oranje in actie te komen.

Verrassingen
Verder wordt het een middag vol andere verrassingen, die Kuyt nog niet aan het publiek wil verklappen. ‘Ik weet zeker dat niemand zich gaat vervelen,’ stelt Kuyt. ‘Daarvoor gaan er te veel speciale dingen gebeuren. De wedstrijd met drie bijzondere elftallen is natuurlijk de hoofdmoot, maar daar omheen willen we de supporters voortdurend verrassen.’

Het is al duidelijk dat ook wordt stil gestaan bij het kampioenschap van Feyenoord van vorig jaar, en bij de beslissende wedstrijd tegen Heracles Almelo in het bijzonder. Kuyt: ‘Het moet één grote voetbalbeleving worden, die we dankzij vier speciaal aangebrachte beeldschermen zo dicht mogelijk bij het publiek willen brengen. We gaan er met z’n allen één groot feest van maken.’

Kom naar De Kuip!
Wij bieden u de gelegenheid om hier bij te zijn! U heeft de keuze uit de volgende stoelen:

• Business Seats:
  Inclusief toegang Maasgebouw, inclusief dranken: € 160,- excl. btw
• Comfort Seats:
  Vak KK, zonder toegang hospitality ruimte: € 75,- excl. btw
• Vak A:
  Inclusief toegang Van Zandvlietzaal, exclusief dranken: € 75,- excl. btw

Per één tot vier gekochte kaarten kunt u tevens één parkeerkaart aanschaffen ter waarde van € 22,50 incl. btw.

Boek Dirk Kuyt
Bij aankoop van één tot vier kaarten krijgt u een speciale Feyenoord-editie van het nog uit te brengen boek over het leven van Dirk Kuyt gratis opgestuurd. Het aantal boeken kan verder oplopen bij iedere vier gekochte kaarten voor de afscheidswedstrijd. Ook heeft u de mogelijkheid extra boeken aan te schaffen voor het bedrag van € 20,- per stuk incl. btw.

Bestellen en betalen
Vul onderstaand formulier in om kaarten te bestellen. Na ontvangst van uw gegevens sturen we u een factuur. De kaarten worden na binnenkomst van betaling in de vorm van e-tickets per e-mail naar u verzonden. De factuur moet uiterlijk 24 mei 2018 betaald zijn.

Don't fill in this field:
  • Let op: U kunt één parkeerkaart bestellen per één tot vier stoelen.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×