Dirk Kuyt Testimonial

Dirk Kuyt Testimonial

Dirk Kuyt Testimonial

Dirk Kuyt maakt zondag 27 mei 2018 nog één keer zijn opwachting in De Kuip tijdens de Dirk Kuyt Testimonial. Veel bekende oud-ploeggenoten van FC Utrecht, Feyenoord, Liverpool, Fenerbahçe en het Nederlands elftal zullen deelnemen aan deze bijzondere wedstrijd. Het programma in De Kuip begint op zondag 27 mei om 14:00 uur. De netto opbrengst van de wedstrijd gaat naar drie goede doelen: de Dirk Kuyt Foundation, de Feyenoord Foundation en Support Casper.

Wij bieden u de gelegenheid om hier bij te zijn! Aangezien de Dirk Kuyt Testimonial geen reguliere thuiswedstrijd van Feyenoord is zal de stadionindeling anders zijn dan u gewend bent.Shipping Clubstoelen

Als Shipping Clublid kunt u kaarten kopen voor de afscheidswedstrijd van Dirk Kuyt. Het terugkopen van het aantal huidige stoelen is mogelijk. De exacte plaatsing in het Shipping Clubvak wordt bepaald door Feyenoord. Rondom de wedstrijd kunt u terecht in de Van Beuningenzaal voor drankjes en een dinerbuffet.

Prijs

De prijs per kaart bedraagt € 145,- excl. btw. Dit is dus inclusief drank- en dinermogelijkheden. Per één tot vier gekochte kaarten kunt u tevens één parkeerkaart aanschaffen ter waarde van €22,50 incl. btw.

Boek Dirk Kuyt

Bij aankoop van één tot vier kaarten krijgt u één speciale Feyenoord-editie van het nog uit te brengen boek over het leven van Dirk Kuyt gratis opgestuurd. Het aantal boeken kan verder oplopen bij iedere vier gekochte kaarten voor de afscheidswedstrijd.

Ook heeft u de mogelijkheid extra boeken aan te schaffen voor het bedrag van €20,- per stuk incl. btw. De officiële lancering van het boek staat gepland op maandag 14 mei. Vanaf dat moment worden de voorverkochte boeken naar u toegestuurd.

Bestellen
Vul onderstaand formulier in om kaarten te bestellen. De kaarten worden vervolgens uiterlijk twee weken voorafgaand aan de wedstrijd per email naar u verzonden.

  • Let op: Er kunnen niet meer kaarten worden gekocht dan het huidige aantal Shipping Clubstoelen. Tevens kunt u één parkeerkaart bestellen per één tot vier stoelen.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×