Dirk Kuyt Testimonial

Dirk Kuyt Testimonial

Dirk Kuyt Testimonial

Dirk Kuyt maakt zondag 27 mei 2018 nog één keer zijn opwachting in De Kuip tijdens de Dirk Kuyt Testimonial. Veel bekende oud-ploeggenoten van FC Utrecht, Feyenoord, Liverpool, Fenerbahçe en het Nederlands elftal zullen deelnemen aan deze bijzondere wedstrijd. Het programma in De Kuip, waarover verdere details in een later stadium bekendgemaakt worden, begint op zondag 27 mei om 14:00 uur. De netto opbrengst van de wedstrijd gaat naar drie goede doelen: de Dirk Kuyt Foundation, de Feyenoord Foundation en Support Casper.

Wij bieden u de gelegenheid om hier bij te zijn! De zakelijke kaartverkoop met voorrangsperiode start vandaag. Aangezien de Dirk Kuyt Testimonial geen reguliere thuiswedstrijd van Feyenoord is zal de stadionindeling anders zijn dan u gewend bent.Business Seats

Als Premium Business Seathouder heeft u recht op Business Seatkaarten voor de afscheidswedstrijd van Dirk Kuyt. De exacte plaatsing wordt bepaald door Feyenoord. Rondom de wedstrijd kunt u terecht in het Maasgebouw.

Boek Dirk Kuyt

Bij afname van één tot vier kaarten krijgt u één speciale Feyenoord-editie van het nog uit te brengen boek over het leven van Dirk Kuyt gratis opgestuurd. Het aantal boeken kan verder oplopen bij iedere vier afgenomen kaarten voor de afscheidswedstrijd.

Ook heeft u de mogelijkheid extra boeken aan te schaffen voor het bedrag van €20,- per stuk incl. btw. De officiële lancering van het boek staat gepland op maandag 14 mei. Vanaf dat moment worden deze voorverkochte boeken naar u toegestuurd.

Bestellen
Graag willen we weten of u gebruik maakt van uw Business Seats. Dit kunt u via onderstaand formulier laten weten. Dit is mogelijk tot en met vrijdag 13 april 2018. De kaarten worden vervolgens uiterlijk twee weken voorafgaand aan de wedstrijd per email naar u verzonden.

Don't fill in this field:
  • Let op: het maximum aantal te bestellen parkeerkaarten is uw huidige aantal.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×